Navštíveno 1721x

Ahoj, chci se zeptat jestli někdo má zkušenost se zesilovačem Magnat Powerbull one, jeden tu doma mám ale nemám zkušenost.tak nějaký reference či tak.
tak když ho máš doma, proč ho nevyzkoušet? buď ti bude vyhovovat nebo ne a seženes jinej.
Bladzej:neboj zkoušet budu koupil jsem ho za krásných 1300Kč ale chtěl jsem vědět jestli to je nějaký máslo lowlend či co.
Jo, odpověděl sis defakto sám.
Tady je to vždycky zajímavý, ať se tu někdo kdo něco neví zeptá na cokoliv, každej dělá mrtvýho brouka a v horším případě do někoho rejpe.Ale kloudnou odpověď se tu nedučkáš.Tedy až na pár lidí kteří tomu opravdu rozumějí.
a co chceš slyšet? očividně jseš fanda Magnatu, tak ti máme říkat jak je to super? jo, je to low-end, ale hudbu si děláš pro sebe, tak jestli ti vyhovuje tak v čem je problém?

30.03.2010, 11:06 |
bobmasitr | Upraveno: 2010-03-30 11:06:30
ale ne vencaf nechci slyšet že to je super,ale chtěl jsem vědět aby to nebyla nějaá úplná čína špatná. I když vše se seká v Asii.Máš pravdu jsem krapeti fanda Magnatu.Byl jsem fanda Focalu.Teď chci zkusit něco jinačího.Ale děkuju tiza odpověď

30.03.2010, 12:18 |
pepe689 | Upraveno: 2010-03-30 12:20:38
:-))))to jsou komentare :-)))na normalni rozumny hrani to staci ,jinak je par jedincu ,ktery si rochnali na origo vyskach z passata v activu :-)))takze asi tak
je to tak pac nektery jedinci coz me je macek svedkem si rochnili u SQ nahravek v mp3 jaka je to kvalita,podle me vyzkousis pokud nebudeš, narocnej nechas pokud ano prodas klasika bezna u nekoho 1x za rok,u nekoho 5x za rok u me 5x tydne
jak říkám koupil jsem ho vcelku za levno.To za co se prodává nový bych za něj nedal ale takhle ano.