Navštíveno 2165x

po zapojení hudby mi normalne zaclo neco jako houkat z motoru.
ovsem az po zapnuti zesilovace
dela to jen pri volnobehu
jeto takova nepravidelna houkacka proste
jeto mozny alternatorem??
pripada mi to od nej
a jeste kdyz vypnu zesilovac,predni kompa zacnou praskat.a trva chvili nez se zase vrati do normalu,to mi taky nejde do hlavy
diky moc za napady

30.03.2010, 22:48 |
cuir ukostri radio, a ten zvuk "houkani" je urcite z motoru a nebo to jde z repraku? pokud z motoru tak zkus dotahnout klinak, pokud z repraku tak RCA kabely tahni jinudy nez napajeci k zesilovaci. KAzdopadne je to podivne...
houkani jde od motoru a jen kdyz zapnu zesilovac k subwooferu,tak nevim.kdyz ho nezapnu tak to nedela
a mam tam ete origos kompa,novy musim vypodlozit mdf krouzkem :-) (magnet se mi opira o vodici listu na okno)
a ty na zesiku nemam az tamty
a napajeci mam tahly jinde a rca taky

31.03.2010, 07:27 |
luda551 | Upraveno: 2010-03-31 07:29:06
LOL kdy si delal rozvody ???? kamošovy to delalo to samy kdyz pustil radio a pak se mu potkal po 2hy motor :o))))
jinak ko baterka a pri vetsim odberu de motor automaticky do otacek , bud volnej klinak nebo ty rozvody...
rozvody???
no nedavno sem menil motor.
ale me otacky furt drzi. proste jedu,vohulim to,zastavim a mam tocky cca 900-1000 ot/min jako dřív a to ta hudba hraje. staci vystoupit a proste to obcas houkne. kazdopadne si sjedu do servisu radsi. ale v tom miste to tam houka to mas pravdu.ale proc to nedela kdyz tu hudbu zapnu jen na malo a nemo vubec???
to mi nejde do hlavy?
protoze mas asi ko baterku :) a zesik moc odebíra = motor snizuje zvysuje otacky , ale tet koukam ze ti to ot drzi :) hmmm tak to ti asi neporadím