Navštíveno 2035x

ahoj poradite mi,nejde mi novy ani stary radio. ale vse fungovalo. je mozny ze jsem si tam nekde skrtnul a jsou pojisty v prdeli?? mam lagunaII poradite mi ktery to jsou na autoradio??

30.03.2010, 19:51 |
koren multimetr mas?v isokonektoru vyzkousej cervenej/cernej a zlutej/cernej kabl-prace na 5 vterin.
koren: ehmm nemam,co to presne je zkusim to nekde sehnat
toto:
[ Link ] je to prostě měřák s mnoha funkcemi. V, I, Ohmy apod
bladzej: jasny uz vim dik... hele ale asi to bude neco v aute, koukam ze nejde ani vrchni panel co je v palubce v lagune :-( tak spis asi ty pojistky ale fakt nevim
nebo by někde moh bejt studeňák.
studenej spoj- blbě naletované nějake kontakty (z výroby) a největší vos*r je že někdy to funguje, někdy ne a nebo potom radší nefunguje vůbec.
a ty pojistky nevis ktery by to mohli bejt?? nebo s cim by to bylo propojeny?? protoze naky jsou pod volantem a naky u motoru ale ty by to asi nebyly,co?? a pod volantem nevim ktery,je naky oznaceni ktera by to byla?? dik

30.03.2010, 20:53 |
Bladzej | Upraveno: 2010-03-30 20:55:48
jeh, tak to ti fakt nepovim, lagunu nemam. u mě v nexii mam u pojistek, který jsou pod volantem, schéma na deklu od pojistkový skříně(zevnitř),která pojistka je na co a jakou má hodnotu, nebo na jakou je větev.
ale když každou pojistku vytáhneš a zkontroluješ opticky jestli neni poškozená/přepálená tak bys na to přišel, případně pokud budou všechny ok, tak hledat chybu jinde.
hmm to ja mam taky popsany ale nemecky. ale urcite by to jedna z nich mela bejt?? urcite to musi mit pojistku ne??
tak prej je jeste primo pojistka pod popelnikema zapalovacem uprostred paneli. tak jsem zvedavej