Navštíveno 2724x

Zdar lidi tak sem dneska mrknul pod kapotu a zjistil sem ze tam mám nějákou no name baterku jediny co je na ní napsanýho je,že má 35Ah a to se mi zdá dost málo.Chci dát do auta sonica 12,zesík carpower power 1/1000D,pak čtyřkanál HPB-604 na kompa a ještě kapacitor,k monobloku povede 35 mm kábl a ke čtyřkanálu asi 16 mm.Tak a ted by mě zajímalo jaká baterie by byla dostačující k týhle sestavě???Díky za rady
Ještě dodám,že nechci nic extra drahýho,ale za nějákou přijatelnou cenu.
Hodne zalezi na tom, zda hrajes casto bez motoru nebo temer vzdy s nastartovanym autem
No to je jak kdy ale často si zahraju bez motoru
za rozumne penize takovy kompromis je AGMkova technologie:
[ Link ] pokud nehrajes bez motoru dlouze a stacila by ti kapacita, pak bych sel do tyhle:
[ Link ] - mene ji vadi caste hlubsi vybijeni a nabijeni
ještě se chci zeptat co je nejduležitější u autobaterie jestli to je kapacita nebo jeste neco jiného a na co mam teda koukat kdyz ji budu kupovat.Dík
J.O.G.I vnitrni odpor ale protoze tyhle baterky sou na tom podobne a de ti o cenu vzal bych maximu asi nej baterka pokud mas dost mista a malo penez muzes na tuhle sestavu pouzit to co ti linkoval hifimaniak a tomu baterky podobne
vzhledem k tomu ze je na baterce napsano tesco neznamena ze to neviraby baner a pod jako je to u vseho tohohle zbozi
pokud mas tedy dost mista dej klido nejakou normalni 70ah baterku a mas vystarano
No nakonec sem se dneska brouzdal po netu a řekl sem si že nebudu skrblík a koupim nějákou lepší a jednu sem objednal.Doufám že sem zvolil dobře ale každej je chválí
[ Link ]

01.04.2010, 20:52 |
prohifi.cz | Upraveno: 2010-04-01 20:52:54
tak to bych byval lehce priplatil na tuto:
[ Link ] je to o tridu modernejsi technologie i vyssi kapacita. Tipnul bych si, ze i zivotnost bude delsi; rozhodne pomer cena/kvalita je tu o moc lepsi

01.04.2010, 23:33 |
MaxxT J.O.G.I, no za ty penize jsi moc dobre neobjednal, plne souhlasim s prohifi, ze jsi za stejny koruny (kdyz vezmu v potaz ty dve stovky) mohl mit baterku o sakra moc lepsi a silnejsi.
jako nademnou radej vartu klasik nez tohle
přidám se ať nezakládám nové téma... doporučte prosím taky baterii do Octavie 1 benzín, na hudbu - kompo pouze vepředu na 4k zes. 4x110 + přibude woofer max. 250W. Bez motoru nehraju NIKDY a vůbec! Za baterku nechci pokud možno dávat 5t.. takže něco levného klidně i jetého. Díky
TomasW ber to co psal hifimaniak.Myslim ze ji ma osobne.
Ja mam Optimu a nemuzu rict ani slovo.Muzu jenom doporucit.Pokud mas vykony jako prase tak optima je malo pak bych dal Power Cell ale jsou to jenom nazory a uvahy.
vinzek: srovnávat Optimu se základní Vartou může leda blázen, já měl obě a Varta mi za 2 roky chcípla, Optimu jsem koupil s autem 4 roky starou a několikrát jsem jí vybil a žádnej problém a ještě šla s autem do světa.. kámoš měl v náklaďáku 2 Optimy propojený a měl je tam 7 let naprosto bez problému i v mrazech

02.04.2010, 11:48 |
luda551 | Upraveno: 2010-04-02 11:49:50
taky mam optimu ale redtop :) stari cca 8let a furt drzi svine :o)))) jen to chce pecovat o ni parkrat dobit na plno pomalu a je jak nova , to ze sem ji zrovna nesetril :o)
| D-door : 2,5kW na basak a baterkA drzi , nic neblika atd...
Jo a to jedes na 2,5kw a nebo je to jen vykon ktery je uvedeny na basaku?
Ja mam woofr ktery ma 400rms a kdyz tomu dam tak i baterka pekne pada ale 2,5kw tak to uz je asi moc na optimu.(neverim:o)
D-door : jel sem cca půl roku nikdy me to nespadlo pod 12V hral sem jen s nastartovanym (nevim proc byto nemelo drzet :o) ma zkratak 1000A )... Jinak udaj co byl na zesiku GZNA 1.2500D zapojení 0,5Ohmu + klasika 4kanal . a pohodicka ... Nevim pokud ti nebere 400rms tak mas bud slabej altik nebo je KO . mam 100A altik a dobiji 16V takze kdyz nastartuju tak mam kolem 15,8V pustim radio na velkou hlasitost a je tam 13,8-14,6V.
Hele a ještě když tady řešíte ty baterky jakej je rozdíl když teda pominu hodnoty mezi temahle dvema baterkama exide maxxima 900 a exide maxxima 900 DC.Ta dc má nižší zkratovací proud ale je drazsí.Je teda lepsí nez ta první???????????
Vencaf no ja mam uz asi 9let starou vartu 90ah ktera prosla asi 6ti autama a jeji historii uz sem tu kdysi nekam psal a ted sem ji vyndal z trakturku a dal mladej do auta a maka furt ta optima nerikam spatna ale s vartou z vetsi amperazi srovnatelna
D-door moc a malo vsecky baterky neco snesou maxima litala na 4kw lezivala v garazi do mrte prazdna v mrazech na jare nabit do auta a jede furt vsichni to pomlouvaji ze je to baterka nahovno a zeptej se viti _megane jak je s ni spokojen rekne ti ze lepsi nemel
Ja jenom rikam ze ta optima je bomba.Hlavne ze je majitel spokojeny:o)
ja mam v aute dve baterky a na hudbu mam
[ Link ]

08.04.2010, 10:01 |
jao01 Ja mam v aute novu baterku Banner Power Bull 55A kupoval som ju ked som mal v aute len 4k a stacila v pohode,teraz mam nanej DLS A6 na Sonicu 12 do 1 ohmu plus premosteny Helix DB4 na kompa ,50mm2 kable a pri beziacom motore to celkom ujde aj ked pri maximalnych hlasitostiach uz trochu hasnu svetla (aj ked tak sa to da pocuvat len kratko)chcelo by to lepsiu bateriu no neviem ci nie je slabý aj alternator kedze je to Fabia 1,2
jao01 si spocitej odber auta a komponentu a zjistis ze je slabej i sylnej altik 140a altiky sou pro pocit