Navštíveno 1880x

02.04.2010, 17:30 |
petrb Předem chci říct, že pavel opravi, ale zajímá mě prvně váš názor. Predelaval jsem si terminaly na baterce +/- oboje mam tazene z baterky. a v kufru mam 2xzes a oba jsou napojeni na jeden zdroj, cili by musely byt spaleny oba dva, ale jeden fungoje normal a druhy(axton impact c402) mu nesviti kontrolka ani pojistka nebyla praskla proste nic. samozrejme jsem vsechny kable prosel a nic i zesik sem kuchnul a nic spaleneho tam neni takze vubec nemam tucha, nastaveni na radiu sem taky prolezl... nevite nekdo co by se dalo jeste zkusit nebo co by mohla byt pricina? jeste pred tim nez bych ho poslal pavlovi.?
hele tohle mi dělal crunch. co jsem předělával několikrát muziku, po vyndání a zandání z auta vždy přestal hrát jeden kanál :D vše jsem dodržel a stejně nikdo nevěděl proč:D
kontrolka myslíš jaká, protect? co zkrat v signálech. prověř je ohm metrem.

02.04.2010, 18:48 |
petrb no ma to jen jednu kontrolku tu zelenou a ta proste nesviti, a signaly a nic podle me zkratovat nemohlo, protoze sem jen odpojil baterku predelal terminaly dal zpet, a bezi jen ten jeden zes na nic sem nesahal jako signaly atd atd atd.. a uz to tak hralo cca 1,5 roku. no nevim.
propoj svorkovnici REM s +12V ejstli se rozsviti. Samo si prvni zmer zda ti tam napeti jde:)
zkrat na signálu se může stát třeba přiskřípnutím sedačkou a v místě zkratu nemusíš vůbec poznat poškozenou izoloaci která je v pořádku :/

02.04.2010, 19:24 |
petrb tak ... vse sem promeril, uplne vsude me proud jde, signaly jsem pehodil z jednoho do druheho a naopak a oba jsou v poho, pojistka taky cela... takze asi nezbyva nez to poslat pavlovi. ale nemam tucha kuchl jsem to a nic spaleneho ani cerneho/opaleneho tam neni tak nevim...
tak změř zda jde něco i z toho zesíku, jinak bych měřil na vstupu zesíku, otevřel a hned dál a tak najdeš místo kde to je v pitchi :D

02.04.2010, 19:40 |
petrb to bych musel vedet jak a co tam mam merit,,,, asi to necham na odbornika hold.
měřil bys Volty na výstupu jednotlivých kanálů. volty by se ti samozřejmě měnily podle hudby.

05.04.2010, 00:54 |
petrb nehodlam se v tom vrat, ani merit kdyz nevic o co goo :-) uz sem domluven s pavlem zitra posilam jemu.