Navštíveno 2267x

máš tam jak 2 tak i 4 kanály, na co to chceš?
ja ani jeden a jestli u respektu maj skladem PZI tak sou dobri. chtelo by to napsat co tim budes honit a podle toho se vybere neco vhodnejsiho a kvalitnejsiho - take do jake ceny je predstava
no chtěl bych to použít na 2cívkovej subáč Audiobahn...mám v autě už jeden zesík ale ten je příšernej tak přemýšlím o něčem jiným ten toxic se mi dost líbí

03.04.2010, 11:52 |
hawai | Upraveno: 2010-04-03 11:53:08
kdyby si chtěl, mam na prodej 2kanál, na sw ideální. měl jsem ho taky na sw.
[ Link ] a hodnoty co tam píšu jsou skutečně změřený, né nějaký výmysly jak to většinou bejvá
Audiobahn? Kupovanej z aukra?
audiobahn z aukra + toxic z aukra... dej tam moc pojistek ať nevyhoříš :D
ani jeden, když už chceš nechat ten woofer tak kup klidně obyčejnej, ale jednokanálovej zesík!
Něco jako
[ Link ] pokud se teda nepletu, že má ten woofer 2x4ohmy! Kdyby měl 2x2ohmy tak ho zapojit celkově na 4ohmy a dat klidně 2kanál v můstku! Ale nezapojuj každou cívku zvlášť na kanál!
a co se vám nelíbí na tom zesilovači peiying...je to špatná značka?
Samozřejmě že je to značka, přeci žádná čína :-))))
[ Link ]

03.04.2010, 19:49 |
hawai pokud se nepletu, tak nějakej Peiying tu jeden člen měl a pak ho měnil za crunch
No jestli máš ten jako audiobahn z aukra, tak ho tam zas dej. Už se to tu řešilo mnohokrát a tahle kopie neni žádná výhra. Ona by to nebyla ani moc výhra s originálem, protože jsou docela nenažraný. Tím pádem více peněz za zesík.
no lidi jsou stale nepoucitelni a kupujou tyhle sracky stale,at uz repro ci zesiky...
a at uz tam das Peiying nebo Toxic ci kopii audiobahn,je to vsechno k nicemu..
jo jak se rika,za malo penez jeste mene muziky..o)))
Stejnak si myslim, že nakopupí dle svého uvážení :-)
nn mám audiobahn přímo z obchodu...a jaký jsou podle vás kvalitní značky zesilovačů?
audiobahn je tak na parádu
neznáte někdo výkon zesilovače audison LR 605 rx