Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > Pripojeni autoradia?

o Navštíveno 1878x o
o 04.04.2010, 13:10 | psonda
Ahoj vsem, kdo mi budou ochotni poradit. V teto oblasti jsem totalni zacatecnik a mam problem se zapojenim noveho autoradia. V aute mam 1000W zesilovac, ale bohuzel se mi do nej podival zlodej a ukradl mi autoradio. Koulil jsem nove, ale mam problem s pripojenim. Po pripojeni isokonektoru mi hraji jen predni repraky, zadnni je treba pripojit pres zesilovac a vyvod mam v podobe 4 "bananu"Autoradio samo o ssobe ma vystup jen na 2. Chci se zeptat, zda je mozne koupit nejakou redukci, nebo jsem v .... a toto autoradio pripojit nelze? Dik moc vsem

o 04.04.2010, 13:25 | hawai
redukce mam kdyztak na prodej. mam 2, takze ze 2rca na radiu muzes udelat 4. je to tady pod cislem 5) [ Link ]
o 04.04.2010, 13:31 | Bladzej | Upraveno: 2010-04-04 13:32:30
mam tyto: [ Link ]
je to jeden sameček, kterej se rozdvojuje na dvě samičky. jenom dej pozor, aby se ti je povedlo zasunout do rádia, protože část se samečkem je dost tlustá!
pouze rozbalené a odzkoušené. nechal bych je za 250+pošta
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3129 sekund.