Navštíveno 2011x

05.04.2010, 15:46 |
DaNNy Ahoj všichni autohifi znalí, potřebuju radu. Mám rádio Pioneer AVIC D3 a začalo mi vynechávat přehrávání. Prostě jako kdyby uprostřed písničky někdo zmáčknul pause tak na 1 vteřinu a pak zase to 1 vteřinu hrálo a opakovalo se to stále dokola. Proto mě napadlo vyčistit mechaniku. Podotýkám, že tohle rádio přehrává i DVD. Dal jsem tam čistící CD s kartáčkem a tim čistícim roztokem a 2x projel a pak vyndal. Po vyčistění rádio ale nenačte vůbec nic. Píše mi to reading error. Nevíte prosím někdo co s tím? Nepomůže reset? Díky za každou radu.
tady pomůže jen Pywoj90210.. Už jsem se setkal několikrát s tím že čistící CD/DVD pokazilo mechaniku ještě víc...

05.04.2010, 15:57 |
clown cistici CD, ti tam mohlo v tom prachu udelat jen treba povlak na cocce, muzete to zkusit otevrit a vycistit "uchostourou" s cistym lihem .., ale dle meho to ma jiz za sebou
ko optika .. bohuzel je to jen plast, doby sklenenych jsou nenavratne pryc .., priprav si 3500 - 5000 Kc :o(
je t tom jen obyc optika od LiteOnu / LG :o(
Na 100% sa vypálil laserový generátor optickej hlavy.Nemáš na výber , musí sa nechať vymeniť.Ak máš ešte záujem o opravu tak mi napíš na email.