Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > Protažení napájecího kabelu

o Navštíveno 2129x o
o 06.04.2010, 13:26 | Arny
Zdravím všechny, mělbych dotaz ohledně protažení napájecího kabelu průřezu 16mm čtverečných pro zesilovač z motorového prostoru u vozu Fiat Stilo 1,6 16V r.v.2003. Prosím o zkušenosti a popřípadě fotku. Děkuji

o 06.04.2010, 21:00 | Bulit.Sven
sice nemam stilo ale punto 1.8 16V a protahnul jsem to u spolujezdce. tam to bylo nejvhodnejsi.¨dost mista pro 50qmm a 25qmm kabel :D
odendal jsem koberecek a byl tam takovej stitek jako by,tam dve gumy,sli ven a jen se provrtli vetsi otvory
cheto hledat a zkoumat.
o 07.04.2010, 10:13 | wattman
Teď jsem to dělal o víkendu. Bylo to tedy Stilo tuším 06. Tahal jsem to kolem hlavního kabelového svazku za spojkovým pedálem. Tam není co fotit. Opatrně propíchni průchodku mimo svazek, protáhni tvrdý drát připevněný na napájecí - namaž to nějakým silikonovým nebo jiným sprejem a vytáhni k motoru.
o 07.04.2010, 13:10 | Arny
No tak tohle by mně nenapadlo. Díky, vyzkoušim
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3962 sekund.