Navštíveno 3260x

Tak a hudba na novou sezonu je skoro hotova.Jeste dodelat boky a hura na srazy.Podotykam za na bocich budou ovaly v laminatove zastavbe.takhle to vypadalo minulej rok

a takle to vypada ted

jeste ty plasty striknu do modra

za mě nic moc,jak od kolotočů
No ta předchozí varianta se mi zdá teda lepší.
a co by jste poradily za zmeny?
no barvy nechám stranou, to je jen o vkusu, ale ty ovály jsou úplně na hovno když jsou jen ve vzduchu bez ozvučnice, sub magnetem ven? prostě celej kufr zabranej nesmyslem
No hele důležitý je, že se to líbí tobě. Na mě je to takový křiklavý. Barva a ten kapík ve tvaru hasičáku nic moc.

06.04.2010, 15:00 |
swep to nebude kapik to bude skutecne hasicak

06.04.2010, 15:02 |
trlon | Upraveno: 2010-04-06 15:02:52
Co takhle udelat nejakou normální bednu bud s natrubkem nebo šterbinou,vedle si dáš ten hasičák a medvídka jestli tam chceš mít vechno.
jak je ta ozvučnice ted velká?čím to krmíš že máš tak velkou bednu?
Aha, tak to sorry. No tak jestli to k tý sestavě nepatří, tak to bych už to tam tuplem nedával.
předchozí se mi líbilo více - decentní.
Dr. Hadson: Pokud máš kolem 20ti let, tak tě chápu a dávám bod za snahu ...
Kdyz uz vidim neco takoveho, melo by to davat smysl. Kdyz taktez nebudu resit barvy, tak treba ten abstraktni vzor na ozvucnici nechapu. Co to ma byt? Co to ma symbolizovat? Minimalne ta sipka mi tam vubec nepasuje.
A stejne jako psal Vencaf - ovaly takto bez ozvucnice dobre hrat nebudou. Musel bys udelat zespoda treba laminatove ozvucnicky pro kazdy stredobas, ale na to tam pravdepodobne nebude prilis prostor.
Posledni vec - ozvucnice mi prijde nejaka zbytecne velka. Zkusil bych udelat neco decentnejsiho.
Ale pokud se to takto libi Tobe, tak vubec nic neres a uzivej si ;-) Nedelas to pro ostatni, ale pro sebe.
Tak ze jak to tu ctu tak cely znova,ze?
znova,lépe a radostněji :-D
=o) no pokusim se.Kdyby jste mel nekdo nejake namety co a jak budu rad
Pomlčím... Tak aspoň tam hoď foto ako si to prezul ;o)
Jak zde již pár lidí psalo,každý to máme pro sebe.Pokud si to dělal sám,tak sis aspoň vyhrál.Já se moc do složitostí nepouštím

původní hezčí, ale i tak to nebylo ono. sem asi moc konzerva, ale prostě tam chci vidět zesik, normální bendu a hezky decentně uspořádaný. jinak je vidět že si šikovnej.
obe dve verze se mi moc nelibi,je to jen jak polozena deska v kufru a vni subac,opravdu zbytecne zabranej kufr.
No je to takové podivné. Pokud by se zachovala koncepce tak bych od plata dolů dal desku ktera by to uzavřela (ozvučnice pro ovály ,jakoby schodek )potom pekne sjednotit boky s bočníma plastama (cely jako jeden kus,laminat)pod desku se subem udelat solo bednu ktera by byla směřovana napravo (i tak by byla dost velka ) a do leve casti vedle subwooferu udelat výřez pro plexi a zesík pod to . Cely přelaminovat zaoblit rohy a stříknou do lesku. Třeba :-))
2bobmaistr: konecne vidim taky neco z punta. ale ten zesik na bedne prej neni dobrej mit
jinak mas tam dost mista,ja mam bednu pres kufr a budu delat zesiky pod plato,ale to budu teprve delat
2Dr.Hadson: nevim,mas to dobry,ale myslim kdyz otocis bassak tak musis mit prehozenou fazi. to plati s kompama taky. nekde sem se to docetl
ale ty ovaly newim newim. kdyz mas vykonej woofer tak ti tam asi budou na nic dle me. ten tlak ti to prekryje :o))

06.04.2010, 20:57 |
bobmasitr | Upraveno: 2010-04-06 20:58:12
Bulit.Sven:Taky jsem slyšel že to není dobré,ale asi to není vidět,mezi box a zesilovač jsem dal centimetrové nožičky,aby to částěčně bylo od toho a moc to do zesilovače nemlátilo.Jinak ty máš taky Punto?
Vsichni:diky za vsechny pripominky.Jsem z toho velice prekvapenej ale potreboval jsem vedet naroz a tak jsem se ho dozvedel.Mel jsem pocit ze se to bude libit ale asi jsem se zpletl.Jde videt ze se jeste mam co ucit tento rok s tim odjezdim a na podzim to vykucham =o)
Rover:mel jsem v planu tam udelat celolaminatovou zastavbu ale po par pokusech laminatovani jsem to vzdal a kdyby mi to delal nekdo jinej tak bych z toho nemel takovou radost.Hold na nektery prace jsem proste tutan.

06.04.2010, 21:09 |
Oli Za mě to neni nic extremniho obcas jsou k videni i o mnoho horsi. Chtelo by to trochu jsendotit a vyvarovat se slozitym vecem ovaly hod do kose a dej nejaky decentni plato nebo zadny a pokud chces repro i vzadu zkus najit misto nekde vzadu v bocnicich u zadnidch sedadel (pokud vyzadujes zvuk i zezadu.
Pro pokud chces pro inspiraci foto kufru kluci z emma uz znaji dobre ;)

06.04.2010, 21:10 |
Oli ještě jedna celyho kufru

kurna dycky mě zajímalo,kam dáváte pak rezervu.Nwbo vozíte jen sadu na opravování kol.Páč když si takhle krásně dám zesilovač na podlahu, což je moc pěkný,dolů se nedostanu.
nooo ta tomu rikam pecka.luxus
Ale tomu hovorím príkladná reakcia, nie ako tí piči čo sem občas chodia :o) gud lak s prerábaním, Dr.Hadson ;o)
musím souhlasit se Slimem, konečně někdo, kdo uzná, že mu radí lidi, co tomu rozumí a nemá plno urážlivých keců ;-)
Dr.Hadson: ovály pryč, medvídka taky, pokud teda nejsi teplej, baby na to nesbalíš a udělat to třeba ve stylu, jak sem začínal já, sice to mám až místo sedaček, ale designově si myslím že je to fajn

mishan: ty na to sice možbá babu sbalíš,ale na rozdíl od Dr.Hadsona ji nemůžeš voklátit na zadní sedačce když tam máš bednu ;)
Vencaf:tož to je pravda :D

07.04.2010, 13:47 |
Bulit.Sven | Upraveno: 2010-04-07 13:48:41
2bobmasitr :
jj mam punto 1.8 16V abarth v origosi
ja mam bednu pres celej kufr a zesik mam jen na hrubo vedle,ale hraje to pekne :D
jen musim nak zadelat zadni dvere a okno asi vypadne :D
strasne mi to torzuje u zamku,zkusim nakou gumu
a nebo kus vibry co mi zbyl :D
a to tam jde jen 650w rms,sem zvedavej na 1900w rms :D
2oli: hezka prace,kazda je pekna stejne pac kazdy ma svuj styl a designe :D

07.04.2010, 13:49 |
trlon | Upraveno: 2010-04-07 13:51:18
A proč nemá asi mishan nadkrytou bednu? jak sem si všim?treba sklopí sedáky a klátí je na bedne:-)))

07.04.2010, 13:52 |
bobmasitr | Upraveno: 2010-04-07 13:53:38
Bulit.sven:no též mě celej zadek vibruje,asi dám na víko kufru normálka tlumení jako na tlumení dveří.Vnitřní a vnější plech.Stěrač skáče jako koza.Holt malý auto a velkej kravál.Já chtěl krapet kufru zanechat.Co se týče zesilovačů já jsem spokojen.Ale ještě vše není hotovo.Chtěl bych nějak zkrýt líp kabeláž

07.04.2010, 13:53 |
trlon | Upraveno: 2010-04-07 13:54:42
Mě to zabírá minimum místa a hraje to maximálne pekelně.zesík je na boku přidelán na vytvarovaném hliníkovém plechu at nezavazí

Bulet.sven:jinak zesík jsem na plato dávat nechtěl.Repráky mají přes 2.5kilo a zesilovač má taky asi 4kila,samotný mdf plato taky něco váží.Obávám se že plastové bočnice by se zlobily
Vencaf: to máš pravdu :-))
malo miesta a dokonca mam aj rezervu :-)

bobmasitr: kamos ma neco podobnyho,udelal to taky a znaky jen osp desky,a zesik tam dal,tipnul bych ze vazi 5 kg,ma 4kanal a zatim v poho,ale dal ho nad plato
ja tam potrbuju napasovat monoblok asi 10kg a 2-kanal 4kg :D
ale bylo by to pekny to otevrit a zvedne se i plato a tam budou videt
no ovsem az po vyplate bu du resit :o))
Bulit.Sven:Dneska je velkej problém kdekoliv otevřít kufr.Lidi jsou hrozně závistivý a hifisty nemaj rádi.Popřípadně by to chtěli a tak si to z našich kufru vypujčej.Moje plato váží 5kilčo a zesík přesně 4,2kg ten 4 kanál a asi 4kila ten monoblok

07.04.2010, 21:34 |
Kesam Hele je to divné

07.04.2010, 21:40 |
Sleepz | Upraveno: 2010-04-07 21:40:19
Moje plato v octavce vazilo neco prez 10kg ale pak se to urvalo. Udelal sem vzpery z nerezovejch tycek a nebylo to tak pekny tak sem to plato zkratil. A ted sem zesik zabudoval do kufru misto rezervy a plato mam polovicni cca 3kg. pohoda ;-)
Az to dodelam (cca tedle vykend) tak poslu nejaky foto