Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > koaxy z auta k věži????

o Navštíveno 1995x o
o 07.04.2010, 19:33 | hawai
mam takovej dotázek, dostal jsem zadarmo tuhle ,,věž,, je mi jasný že to je naprostej shit, takže na toto téma prosím no coment ;-) zatim jsem si jí dal jen k posteli na ráno když vstávám, ale časem pujde do garáže. ale co mě dostalo do kolen jsem ,,bedny,, :-D divte se ale opravdu to jsou ty rámečky s tim sklem a opravdu to hraje :-D no nechápal jsem a čuměl jsem na to jako puk. ale je vám asi všem jasný jak takový ,,bedny,, můžou asi hrát.... ale někde se mi tu válej nějaký 13ky koaxy co jsem vyndal z jednoho auta. tak mě napadlo že bych je použil aby to hrálo aspoň o trošku líp. ,,bedny,, u věže maj 8ohmů a koaxy 4ohmy. co by se stalo se shitvěží kdybych tam místo 8ohmovejch tak ty 4ohmový? zkurvim to nebo to nevadí? nebo pak jedině bych musel oba koaxy napojit k sobě na 8ohmů a dát to na jeden kanál, ale radši bych na každym kanálu měl jedno repro. takže jak, vydrží to nebo to zku*vim a mam to nechat ka to je?

foto k příspěvku  od hawai

o 07.04.2010, 19:34 | hawai

o 07.04.2010, 19:35 | hawai

o 07.04.2010, 19:42 | Bladzej
klidně je připoj, ale nesmíš to tolik honit :)
na moji věž jsem připojoval kdysi 2ohmový HFíčko(2*4ohmy) a přežila to, jen sem to tolik nehnal a ze začátku pomalu s volume, ať vystopuá impedance.

shitivěž je fakt mazec, sem myslel, že to "repro" je nějakej novej druh antény :o)
o 07.04.2010, 21:23 | Kleneex
:-DDD to myslis vazne?? :-DDD
o 07.04.2010, 21:50 | Bladzej
kleneex: jesli myslíš mě, tak jo. ale neměl jsem to na stálý hraní, spíš jenom na odzkoušení. věž je 6ohm. samo že se impedance nevylezla závratně vysoko.

byla by škoda tu věž zničit, ale já bych to testnul a pak případně prodal na aukru, jako většina tamních prodejců :D
o 07.04.2010, 21:58 | endru.ondra
Nechal bych to takhle a víc bych neřešil vypadá celku dobře
o 07.04.2010, 22:47 | DaveX
to černé u toho kolečka je vstup pro 3,5" jack?
o 07.04.2010, 23:07 | hawai
davex: vepředu je 3,5 jack na sluchátka a vzadu 2x3,5jack: jednou AudioIn a jednou AudioOut
o 07.04.2010, 23:09 | DaveX
No tak to bych neřešil :) já používám na akce 2.1 bedny a hraje to luxusně. Klidně bych tam dal toto: [ Link ] na aukru seženeš občas i levně. Sice nejsou žádné pecky, ale stačí a zahrají ti luxusně. Mám na PC trochu jiné a jsem spokojený člověk.
o 07.04.2010, 23:17 | luda551
treab aji logitech z2300 hraji moc pekne a neco i zatlaci :o)))) ale cena jinde mam je cc4roky a pri rekonsrukci baraku hraly furt , grilovacky , dest a furt zijou a hraji jak novy
o 07.04.2010, 23:44 | DaveX
logitechu je do garáže škoda :)
o 08.04.2010, 11:03 | luda551
DaveX : no jak se to veme :o)))) ale je fakt ze vydrzeli doma dlouho ja je tet mam jako pracovní radio
na doma je z5500 ,)
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3595 sekund.