Navštíveno 10024x

tak trosku zmeny po sezone 2009. prace:
rozobratie komplet interieru, zalaminovanie 2ch priehlbin na pristrojovke do roviny a zahladenie spojujazdcoveho airbagu, vymena sedaciek za sportove polohovatelne DTS, 2x15palec miesto zadnych sedaciek, dvere laminat na 2x 16cm kompo, pridanie dalsej napajacej 50ky, vyroba podlahy na monoblock a 4kanal.
pridavam foto zostavi zo sezony 2009. head-unit alpine ivaD310 + 701 + 420. kompo hertz HSK 163 -3pasmo, basak hertz es300 v uzavrenke, 4kanal hertz EP4X v pasive. par foto z priprav na sezonu 2010

kufor sezona 2009-1

kufor sezona 2009-2

stare umiestnenie black-boxu na radio a procesoru 701, procesoru 420 na ipod

alpine iva D310R

rozobratie komplet interieru

uprava napajania v motorovom priestore.. zatial bateria delco2000. 2x50qmm kostra, 2x50qmm + kabel, natiahnutie 50qmm + kabla na alternator

dvere na operacnom stole :D

vyroba medzikruzia na 2x16cm repro

osadenie na dvere

nasledne natiahnutie ,,frote" postelnej plachty ktora je velmi dobre tvarovatelna na cele dvere

klasicky postup antretia lamina, pouzitie tkaniny na cele dvere, v miestach okolo repro 2 vrstvy tkaniny, asledne gitovanie, brusenie. dvere hotove.

takze hotove dvere, caka sa na potahovy material. laminovanie pristrojovky. zial viac foto v booku nemam. zahladenie priehlbin po oboch stranach obluku na buduki, zahladenie vybrateho airbagu. foto zalaminovanej, vygitovanej pristrojovky nastriekanej v plnici, caka sa na potahovy material

dvere, pristrojovka hotova, napajanie v motorovom priestore hotove..
vyroba bedne na 2x15palec. litraz 180 litrov. strbina medzi sedackami, medna z 22mm MDF, predna stena 30mm. osadenie v aute. nasledne pojde velky kus laminatu od zadneho okna po bocne okna az dole k podlahe.

bohuzial koli malim vonkajsim teplotam sa stale laminat robit na bednu neda, tak cakam. zatial prisli domov sedacky polohovatelne sportove sedacky, ktore sa napevno privarili o original uchyti

nasledne skusanie novych koliesok 215/35/18

original 195/50/15 vs 215/35/18

18ky vs marloboro20 light vs blatnik.. stale tam je kurva vela miesta.. snad pojdeme este o dalsie 4cm nizsie :)

sedacky zalozene, kolieska zalozene.. potahovy material bordovy semis stale nechodi, na laminovanie bedne stale nedostatocna vonkajsia teplota, tak som sa pustil do podlahy

zvysenie podlahy. pouzite zbytky MDF 10mm. sak vnutro nik neuvidi :D

zadna stena taktiez z MDF 10mm

nejake tie kusky 10mm hrubej medi ako rozvodovi blok

napajanie monoblocku vyriesene taktiez z vyrezaneho kuska 10mm hrubej medi, nasledne vybrusene zaoblenie na vstup do monoblocku

nejake to napajanie monoblocka.. 50ka -ovi kabel, elektroinstalacne ocko stlacene, nasledne zaliate cinom, cast v monoblocku obrezana izolacia, zaliate cinom

Midnite: daryl? zabije? preco? :D:D
zatial viac foto neni. zajtra ma prist potahovy material na semis, tak tento vikend snad uz budu dvere aj pristrojovka potiahnute a zalozene v aute..
no tak podte domna teraz :D
když to tak sleduju tak tam máš dost přechodů v napájecí cestě, což je jen na škodu..
ad fotky: nemusel si tu dávat každou kravinku...
napajanie v interieri sa este nereisilo.. 50ka je cela von, kazda jedna cast de je prechod kabla popri zeleze, plechu pojde du husieho krku, ktory tam bude prisilikonovany alebo nejak prichyteny. tahat sa bude od baterky vpredu 2x50qmm. dufam ze tiez tento vikend.. taktiez repro kable a aj opticky kabel od radia do procaku bude v husom krku.
foto sa daju zmazat :)
super fúrik,podobne som chcel riesit napajanie bloku ale kvoli zahnutiu som dal len 1x50qmm,pasovinka je super

08.04.2010, 16:46 |
felda16 | Upraveno: 2010-04-08 16:49:03
az na ten monoblok ok, HP rada hertz nema moc dobru kontrolu a navyse tu je len HP1D na 2x15 tak neviem ako si s tym poradi hlavne ak to bude na show a bude to mat hrat par hodin na zraze... inak z toho hadam daco bude
BTW: to bolo reco o sq :DDDDDDDDDDDDDd

08.04.2010, 16:49 |
Furious10 | Upraveno: 2010-04-08 16:51:04
sam som zvedavi.. sak uvidime.. mozno bude len 1x15.. :)
sq bohuzial moja penazenka neunesie.. sak nato mame cas v starobe.. no nie? :D
ale jeden problem mas...uz si v tom aute nevrznes :-DDDD
to felda16: sex je pro děcka , dospěli chlastaj
nj,len fúrik je este dieta,takze nema co chlastat :-DDDD
a co. 27.5 uz 18.. :D potom chlasceme :D
jen pěkně dávej foto... aspon je po zimním nicnedění na co koukat :)
tak sme trochu pokrocili

inak je to bordova, len mobil to nejak divne odfotil :-D

2ha napajacia 50ka :)

prechod z motora do interieru v husom krku.. sa divim, ze to cez origo dieru preslo :-D

prechod v interieri

viac foto zajtra. ocalunena uz aj pristrojovka a par plastov
ta farba je super,som zvedavy real
Sice ne k zástavbě, ale chválim ti auto. Já sice mam raději takový ty větší sedany, ale paseo je hrozně hezký.
to budes mit ty napajeci kabely tahnuty vnitrkem auta? nebudes je tahnout prahama?
tak ta barva je hrozná :)
Když už si stím dáváš takovou práci nezasložily by si ty kable jít do krku po celé délce nebo do flexa??

11.04.2010, 18:18 |
picasso900 | Upraveno: 2010-04-11 18:20:43
2 Furious10 : Ak dobre vidím tak na fotke 10.04.2010, 19:53 si neakym spôsobom spojil 2 káble do jedného??
picasso900. nie. len to je taka blba foto. stale su tam 2x50
farba je bordova. holt mobilny fotak je stale len mobilny :D. po celej dlzke krk.. myslim ze uplne staci v prechodoch. dnes natiahnuta optika, napojene zosiky, procak, black box, baterka, komplet kabelaz az na repro kable, ktore pridu len tento tyzden. vzhladom na to, ze o tyzden v nedelu je uz incheba, tak musim este v piatok, sobotu zamakat.. cez tyzden sa to holt koli studiu neda..
trochu kabelaze. vsetko 50qmm. od baterky na pasovinu 2x50qmm

tak ta kabeláž v kufru dobrá prasárna. to se to tak dobře rýsovalo :(
a řekl bych, že zbytečné předimenzovaný.
hlavne me teda zarazi, ze mas na jedny pasovine jak cervenou, tak modrou barvu...
este chybaju woofre :-) ake?? HX?
inak to mas na db drag?? to bude super street jak tak pozeram
kable predsa pod vrchnou MDF vidiet nebude :-D inak nevidalo.
jj HX
podla mna extreme. cele dvere lamino, sportove sedacky a zadne sedacky vyhodene.
tak to budes so mnou jupiii :D
Jsem trochu detailista, takže bych ty kabely rozlišil alespoň pomocí smršťovacích bužírek místo té isolepy. Kabely pořádně uspořádat a postahovat. A místo klasických matek na těch pásovinách bych použil uzavřené.
A jeste barvy cervena na minusu:o(
tak dalsi prirastok do rodinky.

ano super druhy z dvoch s paradnou hodnotou na 2x38 woofer looooooooooooooool
jeden 38cm woofer. a ta hodnota co je na nete je kvalifikacna holt..

21.04.2010, 12:09 |
dedo Extrem
1. Carhifi Pro Tibor 156,2 dB
2. Furik RM Audio 134,1 dB
nie je to trošku veľký rozdiel?
ked na olympiadu 10 najlepsi, tak bude ten 11. vitaz, tak to vo svete chodi..
loooooooooooooooooool furik,davaj foto
To tak vypadá, že někde nastala chybka, že tam je tak malá hodnota ;o) !
jj na 1x38cm je 134dB málo
hodnota v rozstrele stupla na necelich 140. ale aj to sa mi na 15palec zda malo. podla mna chyba bedne. ale neni podstatne vyhrat, ale zucastnit sa :) za okamzik par new foto
proklatě málo... zdejší DB masteři by mohli vyprávět
takze nove baterie fiamm 6V 125Ah zatial 2x a musel sa kufrik koli nim prerobit. predimenzovana kabelaz sa zjednodusila len na medene kusky od baterky rovno na procesor, napajanie zosikov.

potencionalne finalny kufor. jednoducho polozene zosiky, ktore budu zakryte jednou doskou aby som v aute aj daco odniesol. nic zlozite.

sorry ale odflaknute :-/ a uvod vyzeral dost dobre...dotiahni to cele
len tolko ze pan Furious10 este nema ani 18rokov takze nevie co ma robit!!! a ked vidim ze chodis sem tak ti pripominem ze kedy mi ches vratit peniaze???vlastne mne aj ostatny!!!lebo s tebou sa nadviazat kontakt je dost tazke!!!
dakujem