Navštíveno 2780x

08.04.2010, 17:20 |
SAM tak jsem si udelal mensi radost a od pasaťáka z Revilohifi objednal tyhle dva nadherny kousky,uvidime jak prekvapej

SAM

SAM
SAMe potom poreferuj - ja budu davat do auta 2x T610S-44 tak muzeme porovnat

08.04.2010, 18:21 |
SAM jj,taky parada no tak jasne bys to mel mit o neco lepsi ze,moc pekny

08.04.2010, 22:08 |
achyl SAM-že se na to nevysereš,stejně to prodáš za čtrnáct dní

08.04.2010, 22:50 |
SAM to si nemyslim,nejakou dobu to potrva....treba zustane

08.04.2010, 23:24 |
Lefi prd zustane,zjistíš že se do kombika vejde víc a tobě je stejně všechno málo :ú)

09.04.2010, 08:13 |
Fari Pekny kousky, čím to budeš krmit?

09.04.2010, 14:27 |
Mááša dávám ti měsíc a měníš :)
mesic je u Sama dlouha doba davam 2tejdny a meni:-)

12.04.2010, 17:47 |
SAM ee,mejlite se urco vydrzi dyl
Zajímavé kousky. Když jsem procházel jejich nabídku, tak mně celkem překvapily udávané citlivosti. Zdají se mi dost vysoké a zajímalo by mně, zda jsou pravdivé.
chlapy a co si myslíte o těch čtvercích? MTX nebo Kicker ???
MTX sem neslysel , ale zkus se dohodnout s frenkím na poslechu , nemyslím si ze by to bylo špatne, spiš naopak nekde k prumeru bych to volil.....
hifimaniak.. Na údaje uvedené u MTX se můžeš spolehnout. Respektivě jsou spíše ještě hodně podhodnocené.. Jen dávej pozor na to, jak jsou uvedeny.. Také na 2.83V.. takže si odečti 3dB k pravé citlivosti..
Jinak aby jsi měl přehled o psaných údajích a realitě, tak ti zítra blejsknu třeba nějaké cea certifikáty od zesilovačů. Nechápu, proč píšou průměrné hodnoty vlastností zesilovačů, když potom u každého kousku změří naprosto jinou ligu..
Co se týká square subwooferů u MTX Audia.. Tak hlavní výhodou je plocha membrány, která je podstatně vyšší, jak u klasického subwooferu o stejné velikosti. Jinak ohledně dalších vlastností, tak je tam pár patentovaných zajímavostí, jako je jinak kostruovaný cívka, jiné chlazení. Velkou výhodou jsou i velice pevné karbonové membrány prošívané k závěsu. Určitý konstrukční plus je i pryžové těsnění na spodku obruby koše. Takže když přiděláváš SW k bedně, můžeš si být naprosto jistý, že tudy vzduch prostě neprojde.. Všeobecně hodnotím MTX trochu výš, jak Kicker..
Aha, už vidím. Tak to se omlouvám, nechápu jak jsem to mohl přehlédnout. Takto už je to reálnější.