Navštíveno 1874x

ahoj hifiklubáci chci se zeptat.Odešlo mi repro na zadním platě z mdf který je na míru.Magnat power plus 203.Byl to již doprodej a bohužel je už neměli tak jsem dostal peníze zpět.Dnešní náhrada se stejnýma parametrama je dark power 203 ale chtěl jsem se zeptat, jestli bych si polepšil tímto.
[ Link ] vím že mi budete Magnat vyvracovat,ale letos budu mít jen magnaty.
popřípadnějiný model od magnatu.rozměr by snad měl do plata sedět.Jde to na zesilovač na 90RMS
Osobně mimo toto téma :NO TY SEŠ TEDA PĚKNÝ HAJZLÍK :-(( A určitě víš proč !!!!

08.04.2010, 20:21 |
bobmasitr | Upraveno: 2010-04-08 20:25:04
osobně mimo téma:ty zase ty víš proč to bylo jinak s TIME.Někdo jiný 3dni prosím pěkně.Navíc jsem ti nabízel že ČP uhradím kompleně abys s tm neměl problém
Ještě tedy jedna a poslední:A proč si my aspon nenapsal že už to nechceš psal sem ti mail na icq i na mobil a žádná reakce. Do poslední chvýle než si měl zaplatit si komunikoval normalně.POKUD SI NĚCO OBJEDNAM TAK SI TO TAKY PŘEVEZMU A NE ŽE SE NA TO VYSERU A NEDAM ANI VĚDĚT !!!!!Pro mě základy slušnosti!!!! A časově se natáhlo jen proto že to chci dělat kvalitně a nebylo to kde vyskoušet ale stím si souhlasil TAK MI TADY NEVĚŠ BULÍKY NA NOS!!!!!!

08.04.2010, 20:31 |
bobmasitr | Upraveno: 2010-04-08 20:32:43
S placením problém nebyl,říkal jsem pošlu i peníze na učet to není problém.Nepochybuji o tvých kvalitách to bych si ani nedovolil.Jen prosím pěkně jezdit bez něčeho docela důležitýho a ne jen kvuli repru tak dlouho se mi opravdu nechtělo.Psal jsi na icq to je pravda a já ti též na to odpověděl,pak byla komunikace mrtvá jak u mě tak u tebe.Uznávám je to i má chyba.Ale prosím příště aspon řekni heled nestihnu to či tak.Pokud chceš něco řešit či mi jinak vynadat klidně mi piš na mejl.