Navštíveno 2831x

Ahoj lidi, potřeboval bych poradit.
Jde mi ze subáče jiná frekvence než má být. Subáč mám napojen na jednokanál. Při poslechu mi z bedny nejdou čitý basy ale slyším tam i hlasy. Když poslouchám rádio jde to dost slyšet. Existuje něco čim bych potlačil bysy???? měl jsem tam basvýhybku ale nepomohlo to.
Nejlepší bude, když nafotíš jak máš nastavený zesilovač a dáš to sem. Co máš za rádio ? Může to být nastavené i tam.
určitě sis nenastavoval basák, vyfoť zesík.. ale podle mě tam máš nastaveny vysoké frekvence
no ja mam JVC ale presnej typ neznam, no at nastavim jak nastavim zesik je to porad stejny,radio ztahnu na min basu ale i tak to dela. pri nejaky jiny frekvenci mi basak vrci a vibruje, pritom by meli jit jen cisty a plny basy. No je pravda ze radio ma stejny kanal jak na zadni repro tak na subac. Zajima me jestli bych to mohl necim vyladit, napr. eqalizerem
mas na zesiku nastaevenou dolni propust? to vypada ze mas nastaveny na full

11.04.2010, 21:15 |
Midnite | Upraveno: 2010-04-11 21:15:21
LPF přesněji :)
Vyfot ten zes jak to mas nastaveny ať tady nemusime hadat co stim je.Stejne bude nakonec jenom blbe nastavena dolni propust.
no ja to jeste nemam v aute dany, kupoval jsem new caru a jeste nebyl cas a prilezitost to tam dat, ja myslel ze s tim nekdo mate zkusenost tak abych to resil ihned pri montazi

11.04.2010, 22:36 |
clown JVC ma LPF vyjimecne, v drtive vetsine jen HPF,
takze koukni jak mas nastavenej zes...
tak radio mam JVC KD-G 531
a tady posiilam nastavení zesiku.

heh tak asi bych videl chybu v zesiku :o) hodit na aukro a koupit tady neco poradnyho (oproti tomuto)
Takhle by měl vypadat zesík. :-):-):-)

tak možná i něco jiného než carpower :D

12.04.2010, 18:57 |
swep | Upraveno: 2010-04-12 18:57:52
na tom jak zesilovac vypada vubec nezalezi, mnohem dulezitejsi je, jak kvalitne a efektivne dokaze zesilit vstupni signal
Více nastavení tam není ? Pokud by to ořezávalo od 50Hz výš, tak je to pro sub prakticky nepoužitelné. Smysl by to mělo spíše od 50Hz níž pro středobasy a vzhledem k tomu že slyšíš hlasy, tak to tak bude. V tom případě je to pro sub také nepoužitelné.

13.04.2010, 15:41 |
clown noo, zes moc peknej .., to jsou ty ultra levny nakupy na aukru za 1500 - 2000, ze to je na <I> se dozvis az pozde ..
zacni resit jinej, bohuzel nevime jakej sub mas, takze se z mistnich "ojetin" zatim neda nic moc nabidnout ..
hifim@ni@k co bys tedy navrhoval???? dat neco mezi zesík a subáč nebo rdši koupit novej zesík.
sendis : no spise bych poridil nejaky ,,znackovy" zesilovac ktery je aspon trosku poctivy .... Jen napis co mas za woofer ,pak se muze radit...
Midnite:Neřešim tady značku zesu ale spíš jaký to má nastavovací prvky.
Musel by jsi dát jedině Full a použít nějaký typ pasivní výhybky pro subwoofer.
hifi : jde pouzit aji aktivní za 250 kc :o)))
[ Link ] nebo pasiv
[ Link ] taky neco delal dexon za 120kc :) jen nevim jak to bude orezavat. Kazdopadne bych asi koupil nejaky jiny zesilovac