Navštíveno 1780x

Zdarecek..kamosovi vykradli karu..nejdriv mu vzali origo radio Skoda tak si koupil SONY CDX-GT444U...asi dva dny potom mu ty svine vzali cely auto..jemu tak zustal jenom predni panel z toho sonaku kterej si vzal domu..Da se s tim neco delat nebo si s tim muze leda tak vytrit? to nema cenu asi ani nikde nabizet na odkup..
Kámoše lituju mě se to stalo taky. Jinak může skusit se podívat po rádiu a nebo nabýdnout panel

11.04.2010, 22:39 |
clown panel se prodava kolem 300. takze si moc nepomuze ..
tak ten ma riadnu smolu,taky ludom ruky odtat je malo....
nemívalo sony kdysi pojištění v ceně novýho radia, dostal by aspoň nový radio

12.04.2010, 09:54 |
DaveX Taky čím lepší hudbu do auta dávám tím mám větší strach. Nemá někdo potuchy, kolik tak stojí pojištění hudby na rok? Případně zdali to vůbec jde a jak si to stojí? Díky moc.
Davex:pojištění hudby lze.Můj táta má vlastní pojiˇštovnu makléřskou firmu.Už jsem se na to taky ptal.Na kžadou věc co chceš pojistit musíš mít samozřejmě řádné faktury.Pojistit lze pouze zboží namontované jako nové.Takže bohužel pokud koupíš repro od kámoše nějaký Morely tak tobohužel nelze.Levný to taky není.Ale pořád levnějš než mít prázdný auto.
pojistit se neviplatí , jen faktura staci pak obehas zastavarny a podle serioveho cisla si to vemes zpet :o)

12.04.2010, 16:58 |
clown luda, me se to vyplatilo ..
pripojisteni delalo k havarijce cca 2500,
vzali radio za 59.900,- + BRAX cap atp .., proste komplet slupa asi za 90.000,
samo, ze radio za 5000 nebudu pojitovat
tak to potom jo :) me by se to asi nevyplatilo , mel sem to nejdrazsi za 40000,- a bez faktur :-( po to bylo z druhe ruky .... ale faktury nejsou problem:)