Navštíveno 3146x

12.04.2010, 20:22 |
pesa Ahoj, tak jsem zde opet s dalsim testem zesilovace. Nyni jsem mel tu cest se blize seznamit s dvoukanalem od italskeho vyrobce Sinfoni. Diky skutecnosti, ze zesilovac je 2 kanalovy, rozhodl jsem se ho testovat jen na vyskovych reproduktorech (m.j. i diky pripojovacim terminalum, dimenzovanym max na 6-8mm2 jsem nabyl presvedceni, ze pro stredobasy nebude urcen)

12.04.2010, 20:31 |
pesa Test probihal prepojenim z Genesis Four Channel, kdy Sinfoni reprodukoval scenu cisteji, pruzracneji nez Genesis. Vsechny tony byly jasnejsi s vetsi radosti do zivota a zacal jsem si rikat...Ano, to je presne to co hledam. Jedinou vadou na krase byl sum, ktery byl zretelny od vybuzeni GAINu od 40-50%. Oproti tomu Genesis sumel jiz tak od 30%. Diky tomu, ze oba meli vykonu dostatek, nebyl problem snizit vstupni citlivost pod tuto uroven tak, abych sum eliminoval...

12.04.2010, 20:42 |
pesa vcera po navratu z EMMAckeho skoleni bylo nacase se vratit zpet do reality vsechnich dnů a Sinfoni od vysek odpojit a opet zapojit A4ku, ktera celou dobu hrala jen pro stredobasy. Co mi skoro vyrazilo dech byl objem a rozliseni, ktere u Sinfoni vubec nebylo tak markantne slyset. Abych vam to mohl priblizit do reality, pri uderu metlicek nebo palicek do cinelů krasne slysite jak jsou tyto tony plné a jednotlivě rozlisitelne. Ke konci bych se urcite zminil, ze tento zesilovac bych urcite doporucil pro SQ instalace.
:-))to si objevil A4 brzy :-))
pesa,,je to velký rozdíl ten Genesis Four Channel a DLS A4?Já si teď koupil genesisie,,,
dík

12.04.2010, 22:17 |
Augi dhandars: pesa má ale na mysli Helix A4 ;-)
...příště si to budu muset přečíst ještě jednou
Vidím, že Helix A4 vcelku chválíš, takže jsem zvědavý až ho zapojím na středy a výšky.

13.04.2010, 21:14 |
pesa samotnyho me helix A4 prekvapuje, jeste lepsi by to urcite bylo s 2x A2. Snad do mesice budu mit srovnani s VRX od kteryho cekam, ze bude lepsi, tak uvidime...
dle me je VRX :-))horsi vlastni testovani :-))mozna je jemnejsi naz A4 na vyskach ,ale nema takovy prostor jako A4.
Jinak na spodcich je opet A2 rozhodne lepsi nez VRX :-))tam se to neda ,ani trosku srovnat .

14.04.2010, 07:12 |
Fari pesa, jen tak pro zajímavost, s jakými reproduktory tyhle testy provádíš?

14.04.2010, 17:27 |
clown a proto A4 z domu nepujde :o))

14.04.2010, 17:54 |
macek No nebejt ta A4 takovej plastovej kram tak to ujde

15.04.2010, 14:42 |
SEKIN Jestli myslíš plastem to kouřové plexi, které umožňuje nahlídnout na ušlechtilé vnitřnosti tohoto zesu, tak ano, je to plastovej krám :-))
no podle mě je design A4 jeden z nejzdařilejších - osobně poušívám h400 a poměr cen/zvuk/velikost je naprosto bezkonkurenčí

15.04.2010, 21:58 |
Cenda Pesiku, delate tyhle "testy¨ ve dvou lidech, nezavisle na sobe?