Navštíveno 2347x

Zdravím vás mám problém mám renault laguna a orig. autoradio cabase na cd ten živí 4 středové a 4 výškové repro origoš renaul ale koupil jsem si zesák dvoukanálový a 2 repro když jsem je připojil na výstup dvou předních repro jede v pohodě až do 50% výkonu pokud přidám vic tak se zvuk stratí i s origoš beden prostě najednou ticho a zvuj je pryč....pokud vypnu a zase znovu zapnu zesík tak to zase jede než zase přidám.......nevíte kde je problém
jak si připojil ten zesík k tomu rádiu? má rca výstupy, nebo Hi-low?

13.04.2010, 17:53 |
achyl že by zesík? nesvítí červená kontrolka?
má to i to ale připojil jsem to na rca

13.04.2010, 18:00 |
Loutka | Upraveno: 2010-04-13 18:01:36
rádio nemá jiný výstup jak eurokonektor tak jsem to zapojil do něj do přední repro
Jinak zesilovač vubec nevypne svítí dál zelená dioda
takže rádio má rca výstupy? kabeláž je v pořádku?
ne radio nemá rca výstup jsem to blbě pochopil na rádiu jsem to zapojil do euro konektoru na předni repro a do zesilovače do rca vstupu kabel vlastní výroby stíněnou dvojlinkou

13.04.2010, 18:07 |
achyl počkej jestliže te chápu tak si rca kabely připojil na repro? podle toho co píšeš to tak zní

achyl kua pozde aspon se to vysvetlilo

Geo89 | Upraveno: 2010-04-13 18:09:36
Mam taky Lagunu 2 a původně Cabasse audio a pokud vim tak to RCA výstupy nemá. Pokud si to napojil do ISO konektoru tak v zesíku by to mělo jít do HI Input

achyl kua pozde aspon se to vysvetlilo
tak to je špatně zapojený, to sem myslel, že si udělal. je to blbost, k tomu je na tom zesíku ten hi-input konektor, na ten to napoj.

13.04.2010, 18:11 |
Loutka | Upraveno: 2010-04-13 18:11:44
aha tak to jsem tak neudělal tak to bude ta chyba ale kde mám sehnat ten konektor?
měl by bejt u zesíku. si kupoval novej?
ne na aukru.....no zkusím si ho udělat...díky......a to je proč to vypíná ten zvuk jo?
jj to bude určitě ten důvod, proč to vypínalo. zkus sem nahodit detail toho hi-input. možná tu ještě někde ten konektor mám z jinýho zesu, že by mohl pasovat.
tak opravdu vyřešen problém.....díky moc...... no ten konektor jsem už vyřešil použil jsem ten co je na zdroji od PC co napájí flopdisk.... jinak díky...
A ještě jedna otázka na tebe jak mám nastavit ten X-OVER na full
jj pokud to máš na přední repro tak na full.