Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > DLS CAD 1000

o Navštíveno 1933x o
o 14.04.2010, 08:42 | dedo
Chcel by som sa opýtať na tento zos. Mám možnosť ho kúpiť a chcel by som ho dať na JL 8W7. Zaujíma ma hlavne zvuk a či bude mať dostatočnú kontrolu, výkonu by mal mať dosť. Teraz ho poháňam Audisonom LRx 2.9, ale chcem zmenu. A viem že ideál by bola DLS A6, ale to je nad moje finančné limity. Ďakujem .

o 14.04.2010, 08:56 | dedo
Osobné skúsenosti s tým zosíkom sú vítané samozrejme tiež
o 14.04.2010, 11:59 | D-door
Tak setri a kup poradny monoblok A6:o)
o 14.04.2010, 14:10 | dedo
D-door, díki za postreh, A6 bude, to nie je otázka či, ale kedy. Ja sa skôr pýtam či to má vôbec zmysel, aby som ten lrx menil, respektíve ako bude to JL-ko hrať v kombinácii s tým DLS-kom.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3957 sekund.