Navštíveno 2143x

byhc chtěl vidět na vlastní oči těch 5cm :-))))
To máš pravdu.Aůe čeština dotyčnému také nic neříká.5cm to já bych se už o auto bál aby z něho něco teda neupadlo.
Tohle je dobrá frajeřina :D :D
Sem čekal teda větší pikantnost ....

16.04.2010, 14:42 |
Ravo ...ale z těch 5cm na střeše fakt de strach...jak to na těch soutěžích (na které je tato zástavba určena podle inzerátu) musí vypadat, když to všichni rozbalí :))
Ravo 5cm možná jo, ale to by tam musel mít 10x větší výkon, u něj to jde max tak 2-3cm, jen se to třepe a musí si trochu přisladit omáčku, aby se to prodalo ;-)
140dB jsem měl já na výkonu 600W před 5 lety :-) takže to není nijak závratná hodnota
Copa o to on to třeba prodá, teda ten zesík by prodal.Ale kdo jezdí s tak halsitou hudbou trvale?Naměřil jsem v autě nejvíc 124dB a měl jsem tlumící sluchátka,páč mě to už dost trhalo uši.Rozhodně se mi ale nic na střeše nezvedá.Asi taky jde o kvalitu vozu
tohle je ještě dobrej inzerát, Orion je dobrá značka, spíš věšet takovej sub na Magnáta mi přijde trochu uhozený..
Vencaf:jako e špatnej zesík?Ty nejsou tak hrozný
tak som klikol na oznacit inzerat...
že se takovým inzerátům ještě divíte...

16.04.2010, 23:10 |
Diner tak to ti pekne dekuju noclue...sem si to chtel precist a ted "Inzerat byl vymazan" ... holt prisel jsem pozde:-)
škodáá.Prostě bylo tam Auto Astra Combi.Divná bedna v kufru a obrovskej zesilovač.Bordel okolo nepočítám.
Tlak 140dB,zvedne ti to střechu o 5cm a je to na soutěže.Ale ten zesilovač co prodává by si rád nechal.Asi tak to bylo. :D