Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > Stříška na repro?

o Navštíveno 2232x o
o 17.04.2010, 09:16 | Kouba2
Čau momentálně tlumím dveře a chtěl jsem se zeptat jestli někdo řešil nějakou stříšku aby neteklo do repráků nebo jak se to dělá? Máte jiný typ? Nebo se nato mam uplně vyprdnout?

o 17.04.2010, 09:53 | jajo.bb
no nato su dobre doorboardy,ale ake mas auto?
o 17.04.2010, 10:05 | swep
do doorboardu ti taky natece voda, idealni reseni nejezdit v desti :) strisku udelat muzes, taky se prodava takova tkanina pruzvucna ktera se nalepi z druhe strany te diry a pres ni se udajne voda nedostane, uz se to tu resilo tak zkus pohledat
o 17.04.2010, 10:39 | jajo.bb
swep: ale zalezi to aj od montaznej hlbky repra a podla toho ako vytiahnes doorboardy....
o 17.04.2010, 11:07 | swep
jajo.bb: to nepopiram taky zalezi na tom jak jsou konstruovane dvere, a jestli jako ozvucnice slouzi prostor dveri a nebo ma menic uzavrenou ozvucnici (potom se voda nedostane k menici a neni nutne to resit). Pokud menic hraje do vnitrniho prostoru dveri, pak je pomerne slozite jej namontovat tak, aby na nej nesla voda. I kdyz jej cely schovas do "tunelu", trciciho z vnitrniho plechu dveri, tak stejne se dírou ve vnitrnim plechu dovnitr muze velice jednoduse dostat voda, navic voda nejen ze steka po stenach, ale muze se i odrazet od vnitrnich vyztuh, taky za jizdy vlivem otresu muze menit smer toku, atd. Menice jsou konstruovane tak, aby snesly pripadnou vlhkost, je jasne, ze jim to nesvedci, ale vyvojari s tim samozrejme pocitaji. Ale pokud mas v tom "tunelu" tolik vody, ze ti to proteka skrz promacenou membranu, tak je to samozrejme spatne. Striska na vnitrni strane vnitrniho plechu dveri, je jistym resenim, ale: vis jak ji udelat tak, aby mela smysl? Dale je nutne si uvedomit, ze u vetsiny aut je celkem obtizny pristup na vnitrni stranu vnitrniho plechu dveri, kvuli stisnenemu prostoru uvnitr dveri. Takze bych se zamyslel jestli mi tam opravdu tolik tece a jestli to ma smysl vubec resit. Taky zalezi urcite na pouzitych menicich a na pozadovane kvalite montaze a celkoveho dojmu z instalace.
o 17.04.2010, 14:12 | Kouba2
Jako ozvučnice mám cely dveře a repra mám jen na 2cm mdf podložkách. Popravdě mě moc nenapadá jak bych dělal stříšku. Ta tkanina je zajimavej nápad, ale zhanět a řešit se mi už nechce. Takže nechám tak a uvidím co bude :) Nemyslim si že by tam tekly nějaky velky proudy vody
o 18.04.2010, 00:52 | prohifi.cz
Používá se na to tohle:
[ Link ]
o 18.04.2010, 14:40 | jajo.bb
tak toto vidim prvykrat....hmmm a pomaha to?
o 19.04.2010, 22:29 | prohifi.cz
2 jajo.bb: jj, pomaha... taky je to na to navrzeno :-)
o 21.04.2010, 17:38 | noclue
alebo si zoberes 30x5cm kusok dynamatu xtreme a nalepis ho do polobluka nad repro tak aby kukal do dveri... ak dobre domastis plech, tak to vydrzi roky.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.4899 sekund.