Navštíveno 9093x

17.04.2010, 13:04 |
Aegis Potřeboval bych poradit, kudy mám provléct napájení od zesilovače k baterce, zasekl jsem se pod palubovkou, nemohu najít žádnou průchodku k motoru. Nemáte někdo nějaké zkušenosti? D

17.04.2010, 13:13 |
Augi Nepomohlo to, jak jsem říkal, abys šel po hlavním kabelovém svazku, co vede od pojistek?

17.04.2010, 13:18 |
Aegis No ani ne, sundal jsem plastové tryty pod volantem a ani se nemohu dostat k tomu hlavnímu svazku. Za pojistkovou skříní jsou dalši desky zapojeni... a strašná houšť drátů. Budu to ještě zkoušet, ale zatím se nedaří...

17.04.2010, 13:26 |
Augi Já to myslel tak, abys šel po plusu od baterky ;-) A uvidíš, kudy to "leze" do kabiny.

17.04.2010, 14:06 |
Aegis Tak už mám odmontovanou baterku, vzduchovej filtr, řídící jednotku... a pořád tu dírku ne a ne najít. Ty dráty mizí a zase se objevuji za různými plechy... no je to boj !!! (ten hlavní svazek se moc sledovat nedá)
Ja sem navrtal diru ve stene pred spolujezdcem, protoze sme to taky nemohli najit:))
cawes tak isto ako kuzlustechnykus,musi len prevrtat dieru tak isto som to urobil aj ja na mojej fabii...

17.04.2010, 19:54 |
Aegis A co když to napojím k těmto pluskám???
Bude to živit jen tento zesík:
[ Link ] 

17.04.2010, 20:17 |
choze Aegis - opovaž se to tam připojit! natahni to od baterky, dej si tu práci a najdi tu průchodku.

17.04.2010, 20:30 |
Aegis | Upraveno: 2010-04-17 20:35:24
choze: Jak psali kolegové výše, museli vrtat! A to se mně moc nechce, nedělám žádnej high-end a bude to napojeno jen na to DLSko.
V lidovych pohadkach se traduje, ze ta pruchodka je nekde, jak se ti lame ta tyc rizeni. Potvrdit to nemuzu, neb sem tu diru zatracenou taky nenasel.
Tu vyvrtanou diru sme zapatlali gumoasfaltem, nebo podobnym bordelem a kdyz se po 3 letech vydelavaly kabely, tak po korozi, nebo necem podobnym nebylo ani stopy. Kabel neprodranej, nebal bych se toho.
to taky zalezi zda mas klimu nebo ne

18.04.2010, 11:17 |
Aegis thor88: Díky ti moc, tvoje fotka mě zachránila a nestal jsem se fušerem, protože jinak bych to zapojil na tu rozvodnici.

22.04.2010, 21:45 |
tibor Aegis: Ja to mám tiež tak, Franto to má tiež takto spravené...tú prechodku v pravej strane sme tiež nemohli nájsť a prvýkrát sme vyrtali, no potom som sa rozhodol pre túto variantu z dôvodu odrušenia ap. No ale sa mi zdá že s tou prechodkou to závisí od modelu