Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > Kdo opraví woofer (špatný kontakt drátů)

o Navštíveno 2163x o
o 20.04.2010, 08:06 | TheTimo
Mám problém, který potřebuju urgentně řešit.

Můj woofer magnat přestal hrát, zkoumal jsem proč, zjistil jsem, že se uklepal drát tuším že od plusu, když ho přihnu, tak hraje, ale mám pocit, že to je u strany co jde do středu wooferu a do toho se rozhodně hrabat nechci. Je tu někdo kdo by tohle opravil (nějak přilepil, přiletoval, nebo buhvíkde je ten špatný kontakt).

Foto případně dodám, ale viditelná chyba tam nikde není :o( pouze když přihnu ten drátek spíše směrem k membráně, tak začne hrát...

Potřebuji do cca. měsíce hrát. Děkuji!

o 20.04.2010, 08:41 | Frenkie
Zkus Kleenexe
o 20.04.2010, 13:04 | luda551
myslim , že se bude mused rozebrat a znova woofer slozit:-( takze to bude uz vzhledove nic moc...
o 20.04.2010, 13:07 | petis
odloupni vrchlík, očisti lepidlo od kabelu a znovu přiletuj. Kabel znovu přilep lepidlem a pak jen nalepit vrchlík.

Vypadá to že povolilo lepidlo a drát od cívky se uklepal. Kabel od termimálu jde do membrány tak 2cm od cívky žejo?
o 20.04.2010, 14:21 | TheTimo
petis: rozhodně si na to sám netroufám, znám svoje ruce, který nejsou stavěný na jemný věci a nadělal bych více škody než užitku. přikládám foto....

foto k příspěvku  od TheTimo

o 20.04.2010, 14:22 | TheTimo

o 20.04.2010, 14:22 | TheTimo

o 20.04.2010, 14:32 | Kleneex
co to je za woofr?
vyplati se ti to vubec?
o 20.04.2010, 14:53 | TheTimo
Magnat Transforce 1200, je to z originální BP bedny Magnat...nevím na kolik vyjde oprava pane...
o 20.04.2010, 14:57 | TheTimo
je to tahle věc...

[ Link ]
o 20.04.2010, 22:40 | petis
Timo: na tohle není třeba vubac jemná síla:-) někdy udělám video jak sundavám vrchlík dlátem. Ikdyž zase je fakt že ten muj prcek snse i poklep kladivkem:-))
vem horkovzdušku nahřej trochu lepidlo vrchlíku a pak ho dlátem sloupneš, klidně to dělej postupně. Jinak asi jako Kleneex. jestli to vubec má cenu opravovat nebo spíš posílat na opravu. Rozdělej to sám aspon si rozšíříš obzory:-)
o 21.04.2010, 10:48 | TheTimo
no uvidím no ...nic jinýho mi nezbude :o)))
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3627 sekund.