Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > Jaké výškové repro do maity (mx-5)

o Navštíveno 2122x o
o 20.04.2010, 10:31 | MikeAero
Potřeboval bych poradit jaké výškové repro do mx-5. Aktuálně tam jsou jakési koaxy 16cm ve dveřích a poněkud mi tam chybí výšky.
Zvažuju něco z toho:
[ Link ]
[ Link ]
[ Link ]

Případně se nebráním kompletní výměně měničů.
??? [ Link ] ???
Radio Pio DEH-4000, zesilovač nepřipadá v úvahu.
Děkuju za tipy.
A na okraj: značka US Blasetr mě dost děsí svym názvem, ale nerad dávám na první dojem...je to shit?:)

o 20.04.2010, 11:55 | CarMedia.cz
Ty koax vyhoď pryč a dej kompa. SL-F potřebují zesilovač, jinak ti toho zas tak moc nepředvedou. Doporučil bych tyto: [ Link ]

19mm hedvábné výšky, i při zapojení na autorádio hodně živý středobas.. Všeobecně vyvážený zvuk za dobrou cenu.
o 20.04.2010, 13:16 | prohifi.cz | Upraveno: 2010-04-20 13:17:36
Pokud bys chtel menit pouze vyskove reproduktory, vybiral bych z techto:
[ Link ]
[ Link ]

ale neprijde mi to jako prilis dobra volba - urcite bych radeji vymenil i stredobasy, aby to k sobe dobre pasovalo:
[ Link ]
[ Link ]
[ Link ]
[ Link ]

Zalezi na Tve cenove predstave.

Pokud bys nechal koaxy a pridal k nim vysky, budou Ti hrat nejake vysky od nohou z koaxu a pak z vyskacu - vysledny mix zvuku z vysek s odlisnym charakterem zvuku a rozdilnou hlasitosti bude o nicem.
o 20.04.2010, 13:34 | MikeAero
Děkuju za tip...zřejmě do druhýho auta, kde mám zes, budu pořizovat v podstatě totéž, Takže tam by si mi sl-f doporučil?
Miata je auto na zábavu a na okruhy, Dal bys mi prosím tip ještě na něco z nižší cenový? Raději ušetřenou tisícovku vrazim do lepších repro právě do druhýho auta. I když je pravda, že jak je teď pěkně, tak jezdim miatou i do práce:)
o 20.04.2010, 13:38 | MikeAero
Prohifi - s tím posledním odstavcem souhlasim, vyprdnu se na samotné výškové repro a koupim komplet.
A toto: [ Link ] Tady už nejde o pár desetikorun, spíš o vztah ke clarionu.
o 20.04.2010, 13:48 | luda551
tak tak momentalne mam jedny kompa :) vysky z hybridu a stredobasy nepovim .... pro vejsky musi byt gain na 0 a stredobasy nekde u pulky 3/4..... :-(
o 20.04.2010, 20:51 | CarMedia.cz
Pokud chceš repro jen na autorádio, a zároveň ušetřit, asi nejideálnější volbou budou tyto Renegade v akci. Je to vlastně totéž, co autotek. Zvukově za ty peníze vynikající. Akce platí do vyprodání zásob, tak to zvaž.. ;-)

[ Link ]
o 21.04.2010, 11:07 | MikeAero
Tak jsem je objednal...mám tam poznámku k fakturaci. A nebude problém, když to vyzvednu až někdy v květnu? Letim teď na služebku a pak mám dovolenou, tak cestou z ní bych se proto stavil.
o 21.04.2010, 22:51 | CarMedia.cz
problém není s ničím, dám ti je automaticky na stranu. Udělám si poznámku, abych věděl, že to bude trvat trochu déle. Pak stačí vědět číslo objednávku a je to.. nebo bychom to na krámě dohledali, to zas takový problém není..
o 22.04.2010, 07:15 | luda551
MikeAero : tyto kompa ma kamarad a hraji hodne dobre na to kolik stoji! Basove pasmo zvladaji velmi pekne, stredy nemaji moc potlacene (jako nektere mnohem drazsi) a vysky nejsou neprijemne.Ma je jen na radiu a hraji pekne Hlasite , troufam si rict , že podlouhe dobe nekdo z vyrobcu nepsal jen cislice na papir....:)
o 22.04.2010, 11:11 | MikeAero
Revilohifi: díky za vstřícnost!
Luda: uz se na ne tesim:)
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.316 sekund.