Navštíveno 2437x

zdravim, dělal někdo z vás dvojtý dna ve VW Golf III??? mám to v plánu taky udělat abych tam mohl dát zesíky taky kdyby měl někdo nějakou zkušenost a poradil by? dík

21.04.2010, 19:41 |
DaveX Na tom nic není, záleží jen na tvojí fantazii :)
:) ta je občas veliká, ale jde mi o to jestli je například potřeba dát ventilátory atd...

21.04.2010, 20:40 |
DaveX Záleží, jaký tam budeš mít přívod vzduchu a taky jakou máš aparaturu. Třeba u mě to bylo v pohodě. Koukni, jednoduchá účelná dvojitá podlaha:

no budou tam dva zesilovače a potřebuju to udělat tak abych se mohl dostat na rezervu

21.04.2010, 20:50 |
DaveX Jak je u mě ten pravý pruh, tak to je odklápěcí. Pod tím je rezerva. Druhý zesilovač jsem dal na sedačku za woofer. Nejde vidět :)
já jsem to obšlehnul od DaveX a pohodka, ale jak říká dá se na tom prostě vyřádit hodně :) kdybych to dělal po II tak už si s tím pohraju úplně jinak :) -
[ Link ]
DaveX: když jsi čalounil ty boky, byl to původně holý plast ? Nebo byl potažený kobercem ? Pokud ano, sundal jsi ho dolů, nebo jsi to lepil na něj ?

23.04.2010, 17:40 |
swep Ja to mam letos napriklad tak, ze se mi zveda cela podlaha i se zesilovacema a dostanu se tak k rezerve. Vloni jsem to mel tak, ze se mi vyklapela ozvucnice a pod ni byl pristup k rezerve, nevyhoda je velka vaha - da se resit vzperama.

23.04.2010, 23:37 |
DaveX hifim@ni@k: byl tam koberec, který nešel sundat, Vyřešil jsem to tak, že jsem ten koberec natřel pryskyřicí a na ten ztvrdlý povrch nalepil koberec. Drží to tam perfektně.