Navštíveno 2270x

Zdravím, potřeboval bych poradit jak propojit tenhle zesilovač
[ Link ] a tenhle bass
[ Link ] u toho subu sou jako kdyby dva terminaly z každé strany jeden a v každém z nich sou 4 otvory nijak značené. Můžete mi poradit jak to propojit se zesíkem? Možná je to dětinské, ale tohle zapojuji poprvé. Děkuji.
Je to jasné. Sub je 2x4 ohmy takže dvocívka. Jediná možnost jak to zapojit je paralelně. Vemzmeš kus 4mm2 repro kabelu a propjíš mezi sebou terminál z jedné strany s protějším na druhé straně a pak do jednoho z nich připojíš zesilovač. Pak si dej pozor na nastavení zesilovače ve 2 ohmech má větší výkon. Snad ti tento příspěvek pomůže.
Jinak tady se na to můžeš podivat:
[ Link ]
ok dík moc, jdu to zkusit
Tak jsem to zapojil, a bass zacal jen vrnet do rytmu hudmy, ale nejde z neho ani hlaska. proste jen jemne vibruje. Jste někdo z brna? Jestli by jte mněli čas mrknout na to, určitě dojedu a kdyžtak finanční odměna jistá.
máš správně nastavenej zesík? klidně nahod fota zapojení i nastavení zes.
Zapojoval si už někdy nějakej zesilovač? Já jen jestli to mám popsat podrobněji?
No právě že nezapojoval, ale vše je tam popsaný jak pro magory, ale na basu ani čárka právě
Tak jak píše Dexter, jestli můžeš tak to vyfoť (vyfoť tu stranu jak jsou tam zapojený ty signálový kabely) a hoď to sem a uvidíme.
Ok, du udělat foto, jsem tu hned
jeden snímek

druhej

Tak vyřešeno a ještě jednou velký dík Roverovi a Rony006
Taková blbina viz. první fotka :-))
minusovej kablik od subu byl o jedno policko niz