Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > velký nebo malý problém

o Navštíveno 1870x o
o 24.04.2010, 12:46 | hanzy10
Zdravím...muj kamarád má problém....zapojoval zesilovač..ale okurka jsi nevšim,že prohodil plus za minus u monobloku který má externí pojistku,a tedka mu to nejde...moc tomu nerozumí, a ani moc já:D furt se učím tak se ptám odborníků!!! prdla pojistka někde???pač u baterky a před zesíkem obě zdravé!!!a zkoušeli jsme i zdraví zesilovač který mám já v autě a taky to nejede.prosím o rychlou radu díky

o 24.04.2010, 12:49 | soda
tak logicky pokud ti tam nefunguje ani tvuj zesilovac, bude problem v aute(kabelaz, pojistky,...)
o 24.04.2010, 12:51 | hanzy10
na plusovým je vše v pořádku obě pojstky zdravé...ale jestli neodešla pojistka v kabině či u motoru..prostě abych měl lehčí hledání..
o 24.04.2010, 12:57 | soda
nemel bys jednodusi vzit multimetr a odmerit si to, nez cekat az ti nekdo napise?
o 24.04.2010, 13:04 | hanzy10
děkuji za radu...ale bohužel ho v autě nevozím...ani tu blbou zkoušečku nemáme...tak jsem se ptal...jestli se nedá upřesnit kde se máme zaměřit..a hledat chybu..už hodně krát mi tu lidi pomohli,tak se jen ptám...
o 24.04.2010, 13:07 | DaveX
Mi se stalo něco podobného a odnesly to pojistky na zesilovači. Pokud to šlo a najednou ne, tak to bude nejspíš v pojistkách. Kukni na pojistky v autě ne, to je tak těžké?
o 24.04.2010, 13:13 | hanzy10
ale ten zesilovač má externi.. nemá je na zesiku..ale na kabelu...a na plusáku je vše zdravé..jo koukal jsem...neprošel jsem všechno..je tam blbí přístup..ale dá se vyvodit jestli to odešlo u motoru pojistka..enbo v kabině???asi ne že..
o 24.04.2010, 13:35 | clown
a neprepalilo se i remote z radia, resp. nevzalo to s sebou i radio ??? :o) zapoj jen + a - do zesu.. a remote na zesu slabym kabelem spoj s + , tvuj zes by se mel sepnout .. u jeho zesu je velka nadeje, ze zes sel do kytek
o 24.04.2010, 13:50 | swep
jako clown hledal bych chybu na ceste mezi radiem a zesem, pokud na napajeni zesu je vse v poradku
o 24.04.2010, 14:16 | DaveX
Raději ať si to příště zkontroluje a když něco pojí, tak ať odpojí baterku. Ono stačí jen škrtnout plusem o mínus, a naopak, a už je problém :)
o 24.04.2010, 14:41 | hanzy10
tak je po problému...zesík je zdraví pojistky zdraví..jen to ukostřění blblo...nevím proč..ale zase vše funguje... vše jsme odpojili...zase zapojili...a šloto..ale tak prostě stou kostrou nikdo nehejbal vid..tak prostě jsi člověk myslí že to prostě funguje..sehnal jsm si zkoušečku..a pak se to hledalo jednoduše...ale díky za postřehy...je to vůl no
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.332 sekund.