Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > Zase zesík problém ...

o Navštíveno 2110x o
o 24.04.2010, 16:22 | Jerry159
Čauvec chlapy už je to zase tady...zesilosač odešel zase...nevím co se stím stalo když jsem ho nehrál na maximum a na dálku jsem měl max 1/4 až 1/3 dané...a stalo se to dneska....jedu hraju vše v pohodě,přijedu domu. Po oběde odjíždím a měl jsem zaplí zesilovač ale vůbec nebyla bassa slyšet a pak vyložím mamku a chci dát zsilovač nahlas i na rádiu a kouknu a na dálkovém mi svítí Protec červeně .....když jsem vylezl ven juknu na zesík uplně zase vařící.....a když ho zapojím tak v něm cvaká a přepíná se mezi tím zaplím režimem a tím protec....nemyslím že je zpálený ale nějaká blbost ....už mě začíná štvát ...a neříkej te že to nemůže být tím že nemám kloudnou baterku na to..... :) nemyslím to nasraně ale tím si už nemyslímže to je....

o 24.04.2010, 16:32 | RE5PECT
může to klidně dělat baterka a nebo zapojení sw esi ten zesik zvládne ohm co ti lezou ze sw
o 24.04.2010, 16:34 | Jerry159
jj je to kicker 2x4ohm a mám ho zapojený na 2 ohm....baterka je normální no....to mě poser už...zrovna když jsem chtěl jet na mýto se nechat změřit a tohle se mi stane :-(
o 24.04.2010, 16:34 | Jerry159
zesilovač je hifonics TXI 1500D
o 24.04.2010, 17:33 | Jerry159
chlapy to znamená že když není silná baterka tak zesík nedostane to co potřebuje a proto se hřeje furt? celou dobu jsem ho měl teda asi špatně nastavený....tři měsíce jsem hrál tak že jsem měl vždycky dálku na maximum a hralo to pěkně...pak byly nový písně a bum konec....a ted po opravě jsem ho nějak nastavil (ještě to neumím tak nějak moc) a hralo to tak že jsem nepotřeboval ani dálku používat a to že stačilo na 1/4 nebo 1/3 a už se to prostě v autě nedalo vydržet :D a ted tohle...zrovna když je za týden mýto....
o 24.04.2010, 18:05 | RE5PECT
máš foto nastavení? když je slabá baterka tak ti odejde zesik jak nic! určitě ti při basech pohasínaly světla atd atd že?
o 24.04.2010, 18:36 | Jerry159 | Upraveno: 2010-04-24 18:37:46
jj když jsem to vybudil na maximum zesík a přitom mám kapacitor...1,2f ..protože jsem neměl na novou baterku a tak jsem pořídil levnější volbu...ted vím že to je na pikaču....takže za vším je baterka no....ted budu mít narozky kamarádi se složí a koupí mi kabel 50mm2 a já si teda musím ušetřit na baterku no...
o 25.04.2010, 09:38 | Midnite
co to je za nesmysl? ,, protože jsem neměl na novou baterku a tak jsem pořídil levnější volbu"
kdo ti poradil že kapacitor ti zastoupí baterku?
o 25.04.2010, 10:58 | Jerry159
kamarád který v okolí měl nejsilnější hudbu....měl..jenže on jí neměl takhle náročnou.....vzádu 4kanál napojený do ovália do bedny...eyebrid značka zesík bedna......
o 25.04.2010, 11:49 | Midnite
takové kamaráda bych nakopal do vajec... Sis mohl ten litr nechat na baterku a pomalu šetřit
o 25.04.2010, 11:50 | Jerry159
ted mám doma dva kapacitory tak je prodám....abych si ušetřil na novou baterku :) akorát mě mrzí ten zesík....že ted je to mýto no....
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3566 sekund.