Navštíveno 2110x

Čauvec chlapy už je to zase tady...zesilosač odešel zase...nevím co se stím stalo když jsem ho nehrál na maximum a na dálku jsem měl max 1/4 až 1/3 dané...a stalo se to dneska....jedu hraju vše v pohodě,přijedu domu. Po oběde odjíždím a měl jsem zaplí zesilovač ale vůbec nebyla bassa slyšet a pak vyložím mamku a chci dát zsilovač nahlas i na rádiu a kouknu a na dálkovém mi svítí Protec červeně .....když jsem vylezl ven juknu na zesík uplně zase vařící.....a když ho zapojím tak v něm cvaká a přepíná se mezi tím zaplím režimem a tím protec....nemyslím že je zpálený ale nějaká blbost ....už mě začíná štvát ...a neříkej te že to nemůže být tím že nemám kloudnou baterku na to..... :) nemyslím to nasraně ale tím si už nemyslímže to je....
může to klidně dělat baterka a nebo zapojení sw esi ten zesik zvládne ohm co ti lezou ze sw
jj je to kicker 2x4ohm a mám ho zapojený na 2 ohm....baterka je normální no....to mě poser už...zrovna když jsem chtěl jet na mýto se nechat změřit a tohle se mi stane :-(
zesilovač je hifonics TXI 1500D
chlapy to znamená že když není silná baterka tak zesík nedostane to co potřebuje a proto se hřeje furt? celou dobu jsem ho měl teda asi špatně nastavený....tři měsíce jsem hrál tak že jsem měl vždycky dálku na maximum a hralo to pěkně...pak byly nový písně a bum konec....a ted po opravě jsem ho nějak nastavil (ještě to neumím tak nějak moc) a hralo to tak že jsem nepotřeboval ani dálku používat a to že stačilo na 1/4 nebo 1/3 a už se to prostě v autě nedalo vydržet :D a ted tohle...zrovna když je za týden mýto....
máš foto nastavení? když je slabá baterka tak ti odejde zesik jak nic! určitě ti při basech pohasínaly světla atd atd že?

24.04.2010, 18:36 |
Jerry159 | Upraveno: 2010-04-24 18:37:46
jj když jsem to vybudil na maximum zesík a přitom mám kapacitor...1,2f ..protože jsem neměl na novou baterku a tak jsem pořídil levnější volbu...ted vím že to je na pikaču....takže za vším je baterka no....ted budu mít narozky kamarádi se složí a koupí mi kabel 50mm2 a já si teda musím ušetřit na baterku no...
co to je za nesmysl? ,, protože jsem neměl na novou baterku a tak jsem pořídil levnější volbu"
kdo ti poradil že kapacitor ti zastoupí baterku?
kamarád který v okolí měl nejsilnější hudbu....měl..jenže on jí neměl takhle náročnou.....vzádu 4kanál napojený do ovália do bedny...eyebrid značka zesík bedna......
takové kamaráda bych nakopal do vajec... Sis mohl ten litr nechat na baterku a pomalu šetřit
ted mám doma dva kapacitory tak je prodám....abych si ušetřil na novou baterku :) akorát mě mrzí ten zesík....že ted je to mýto no....