Navštíveno 1896x

zdravim mam dom,a tenhle zes.
[ Link ] co si myslite nakrmim dobre hurrican 12?? nespali se nebo tak neco.prosim radu diky.
Podrobný popis
Technické parametry:
Max. power: 850WMAX
RMS power 2Ω: 2×340WRMS
RMS power 4Ω: 2×200WRMS
Bridged power 4Ω: 1×680WRMS
Frequency range: 15–20,000Hz
Load impedance (min.): 2Ω (bridged: 4Ω)
Input sensitivity (line): 0.1–8V/50kΩ
Input sensitivity (high): -
Channel separation: > 45dB
S/N ratio: > 85dB (A)
THD: < 0.2%
Low-pass: 50–300Hz, 24dB/oct.
High-pass: 15–300Hz, 24dB/oct.
Band-pass: 15–300Hz (var.), 24dB/oct.
Subsonic: see high-pass
High EQ: 500–5,000Hz, ą6dB
Low EQ: 30–300Hz, ą6dB
Bass boost: -
Operating voltage: 11–16V DC current /70A
Connections: screw terminals
Line: 1 x RCA L/R
High input: -
Speakers: screw terminals
Line: 1 x RCA L/R
Remote control: -
Admiss. ambient temp.: 0–40 °C
Dimensions: 300×60×452mm
Weight: 6.4kg
Other features: Line out (var.) HP, LP, BP, full range
nic se nespálí, ale rainbow by si zasloužil něco lepšího :)
ten zesik neni tak dobrej? a co bys za to dal?? mam doma o sonic 12 tak kdybych vymenil aby utahl i sonica. nakej diky
na sonika aby dobře zahrál aspoň 2 kiolwattky :)
tak sonic a toto je úplně jiná kategorie :) ale např
[ Link ] když přihlédnu k ceně :) měl jsem dsc 4125 a je to povedený zesilovač..
jinak samo jako bladžej, ale to už koukat asi po bazarovém.
me prodali tenhle zes. a sonic 12 s bednou v prohifi.
dobry no.
takze spatnej zesik i na sonic 12 a i na rainbow hurricane 12?? jakej by jste doporucily aby hrali oba dobre. a zesik nestal vic nez 7 tisic. nakej od rainbow? treba nebo tak? diky za rady. a typy. a tenhle prodam za kolik cca podle vas.
jako na normal hraní ti to bude bohatě stačit, ale později bych asi přišetřil jestli budeš dávat sonica..
dva rozdílny suby nezapojuj v jednom autě, každej by hrál jinak a ve výsledku zvukově by to byla hnusota.
Bladzej: no on psal že by to pak vyměnil a ne spolu
a co
[ Link ] [ Link ] [ Link ] [ Link ] nebo jiny?? muzu mit dobry ceny na MB Quart a rainbow. nakupky skoro. tak jaky by jste odporucili od tedlech nebo i jiny diky moc.
jo to jo. vetsinou tam budu mit rainbow ze je malej. a vejde se i kocarek :-)
ale kdyz budu chtit vetsi basy tak tam hodim sonica 12 a hurricana necham doma. tak nakej zesik co by zvladl normalne i toho a i toho a ne drahej.

26.04.2010, 21:33 |
Bladzej | Upraveno: 2010-04-26 21:35:48
Midnite: sem soudil podle téměř posledjního přispěvku: 26.04.2010, 21:20
Patres: co tento monoblox od ESX, prodává za 230€, 1.2 kW na hollywooda
[ Link ] cenu toho vortexu bych viděl kolem 6K
edit, tak ten zesik co jsem házel byl jen na rainbow.
hele a co máš za kabely a baterii (zkraťák). páč živit potom takkovouhle hudbu neni pr*el abys ji i neodpálil :(
[ Link ] ten ma Výkon MB Quart DSC 4125
výkon rms 4Ω: 4 x 125 / !!!! 2 x 500 W!!!!!
výkon rms 2Ω: 4 x 250 W
to teda je 1 krat 1kw rms?
to by zvladl i hurrican a i sonic a zahrali by dobre a kvalitne ne? ten zes muzu mit za 3699kc s dph novej.
rainbow nema zadnej dobrej zes kterej utahne i ten i ten?
a vortex neni dobrej proc . nevyznam se diky
Patres: nene je to 4kanál.. ty se koukej po monobloku, ale jak psal bladzej, jestli nemáš dostatečnou kabeláž a baterku tak si vyber jeden sw a druhý prodej..
proc vadi 4 kanal? ted mam 2 kanal na sonica a tlacit vse krute. ve predu budou kompa sax 265.2 uz je mam doma. a zesik na ne mam taky carpower 1/160 , 2krat 90w rms ma.
[ Link ] blbost teda jo? muzu za 6tacu s dph novej .
to že zmůstkuješ všechny kanály na zesilovači, tak tak to nefujguje :D
bohužel potřebuješ monoblok, kvůli výkonu a hlavně kontrole reproduktoru. na soniky to chce fakt zesilovač co dává aspoň, řikám aspoň 1,5 kW při 1 ohm (na jednom kanálu, proto monoblok).
na basák monoblok, maximálně dvoukanál a ten jenom někdy.
4 kanál se hodí na aktivní zapojení komponentních reproduktorů, ale v tvém připadě bych viděl pasiv. (to jsem ale odbočil)
jo a základem je mít silnější zesilovač, než basák! nebo aspoň nastejno.
aha. takze kdyz mam hurrican ten je na 4oh myslim. tak zesiik musi mit aspon 500 w rms 1oh? nebo 4oh? diky.
zesik od mb quard a nebo rainbow neni zadnej co by zvladl i toho i toho?
ten vortex to daval bez problemu sonica a to ma 1×680WRMS na 4oh. 2 kanal.
uplne to stacilo na sonica.
takhle to bylo . ted mam fabku 1 kombi.

hurrican má mam dojem 400rms na 4ohmy, takže potřebuješ zes, co dá aspoň 500Wrms na 4ohmy. samo kilowattka a bude si chrochat blahem, ale sehnat takovej zesák je raketa 1kW na 4ohmy.
jj .a co nechat ten vortex to bude spatny? sonica uhral bez problemu. nebo vortex je nekvalitni?
asi takle. teď sonic trpí, neb mu pouštíš málo výkonu, tak aby se nedotrápil. sice má psanejch 700WRMS, ale hraje až od 2 kW (2000W).
vortexe nech na kompa, nelépe morel Tempo 6 kvůli dostatku výkonu (bohatě postačí pasivní zapojení).
sále si nenapsal kabely a baterii jakou máš.
kabely vse mam. z baterky 1cm cca tlustej jak palec chlapa. nevim miru. a baterku 55 jen. ale zvladala i sonica a 2 zesaky :-)
kompa mam ted novy rainbow sax 265.20 jsou dobry ne? a zesik na ne bud novej nebo ten
[ Link ] mam. z minulejch.
tak jinak, odkud jsi? možná by zde byl někdo ochotný a poradil osobně
tak to je asi 35qmm. sem se bál nějakýho zvonkovýho drátu :)
baterka za chvilku pude do kopru. PowerCellka to ale jistí. případně se na ni a nejenom na ně (basáky a oprava repra) optej místního člena Kleenexa. oprava zesáků rádii a takové elektroniky zas Pywoj90210.
proč si nenechat toho vortexe na kompa? stejně na honění basáků je slabej a s blbou konrolou, ale na kompa jde.
praha 6, kousek od suchdola, ne? se klidně můžeš přijet podívat na návštěvu do kralup, to máš ani ne 20 minut autem.
ne tamtu sestavu jak jsem psal. ahoj. dotaz. mam zesik carpower 2/160 a zesík carpower vortex 2/400., sonic 12,
my delali v prohifi.cz znam ho osobne tak my rekli ze to je akorat a staci to na to.
a ted jsem dokoupil ahoj. dotaz. mam zesik carpower 2/160 a zesík carpower vortex 2/400.
kompa mam novy rainbow sax 265.20.
hurrican 12,
kurna spatne.
mam zesik carpower 2/160 a zesík carpower vortex 2/400., sonic 12,
my delali v prohifi.cz znam ho osobne tak my rekli ze to je akorat a staci to na to.
a ted jsem dokoupil
kompa mam novy rainbow sax 265.20.a hurrican 12,
tak.
penize moc nemam ale VO ceny jo.
jojo a co mate v autech. bych se prijel mrknout. je to kousek.bydlim na evropsky. zatim nemam nic namontovanyho budu to delat. tak doladuju veci at mam vse. a jestli tyhle zesiky stacej. ten vortex by stacil na hurricana 12?
ale na ty kompa to je slaby jak svin. ma to jen 2krat 80 w rms 4oh. a ty kompa maj 100w Rms. takze jinej zes na kompa co? ale za kolik prodam tohodle paprdu nevim
[ Link ] . 3 roky hranej ,poskrabanej trochu.jinak vse ok i krabici mam. a na ty kompa treba
[ Link ] ten muzu mit za 3990kc s dph novej.
2 patres20: bylo to trosku jinak - prijel jsi, rekl jsi, ze chces maximalni bordel za co nejmene penez... nakonec jsme se dohodli na Sonicu a financne to bylo natolik nizko, ze jsme hledali nejvykonnejsi zesilovac za co nejmene penez. Ale chtel jsi maximalni bordel, kvalita te nezajimala. I podle toho vypadalo to ladeni bedny.
Pokud bys chtel zesilovac dle naseho doporuceni, musela by byt cena nekde jinde.
Je potreba psat celou pravdu - ten zesilovac jsme ti doporucili, ale bylo to dle tvych moznosti takove nejmensi zlo.
oprava cen. omlouvám se.
[ Link ] muzu mit za 11200kc s DPH.
a
[ Link ] za 5000kc s DPH. jsou to dobry ceny nebo se to da sehnat levnejs?
No jestli si potrpíš jen na značce Rainbow tak tam kde jsi se koukal po iPaulu 2.400 za 5k tak tam je i iPaul DM2000 za 7000,- viz.
[ Link ] a jinak co se týče zesu na kompa SAX265.20 tak myslím že ten dvoukanál od Rainů bude v pohodě stačit, jelikož já mám v autě zatím SLX 265 Deluxe ale budu měnit za SLC 265 a přibudou SLC 230 dozadu a jedu to na iPaulu 4.300 a spokojenost :-) Tak neřeš tady voloviny a neoháněj se pořád nějakýma cenama, buďto to tak chceš, nebo to tak nechceš, já zatím zůstávám u značky Rainbow. Jinak pokud ti je jedno co do auta nacpeš, tak MB Quart má levnější zesilovače a velice kvalitní. Na woofer se koukej jen po monobloku, ale s rozvahou, abys věděl na jakej woofer a jakej výkon bude potřeba při kolika Ohmech. (já třeba nejsem na žádné tlačení, to můžu totiž doma na WC a auto mám na poslouchání)