Navštíveno 2310x

27.04.2010, 23:05 |
ropi Zdarvím všechny, chci si do auta pořídit nějaký subwoofer (nejlépe pod sedadlo - potřebuju mít kufr k dispozici) padl mi do oka Sencor SCS WA0802, ale nevyznám se v tom a tak se chci poradit. Jestli by se to třeba nepřehřívalo nebo jestli by to vůbec trochu hrálo. Nedokážu si představit podle tech parametrů jak to bude asi hrát. Poradíte prosím?
ahoj, no za ty peníze je dost drahý.najdi si peying nebo tak něco.najdeš na www.tipa.eu je to ouplně to samý a levnějš.Sice čína ale zas taková bída a poruchovost jako sencor to není.
na sencora se vyprdni, spíš řekni co máš za auto, kolik do toho chceš ivenstovat. Dá se najít zesík z kabeláží a subíkem za dobrý peníze který tě nezaberou celej kufr a eště budeš spokojnej

28.04.2010, 08:39 |
ropi no mám peugeot 306 HTB. No a investovat bych chtěl tak do tech 3000kč.

28.04.2010, 10:58 |
DaveX Nedávno se tu řešilo něco podobného. Koupil bych tento setík, je sice dražší, ale za tu cenu budeš horko těžko hledat něco lepšího. Jedině zkusit bazarové kousky.
[ Link ] Je k tomu i veškerá kabeláž, takže zapojíš a hraješ :)
ten Sencor zas až taková hrůza není....párkrát jsem ho montoval,ale pod sedačku si myslím,že se nevleze.
Já bych se také přiklonil k variantě zesik + box...sic o něco dražší,ale hudebně u výkonově mnohem dál než ten Sencor.
V ceně mezi 3500-3800 lze pořídit i kvalitně hrající Bull Audio ESW-12 v kombinaci se zesikem Carpower,Autotek,Crunch...Bull Audio atd,atd.

01.05.2010, 22:36 |
ropi Tak podle rad které jste mi dali se asi rozhodnu pro nějakej aktivní box. Ale v tomto případě se tedy chci ještě zeptat zda neexistuje ,,nejaká jakoby rychlospojka" pomocí které by se to nechalo rychle odpojit a vyjmout z kufru.Jinak díky za všechny rady.

02.05.2010, 02:50 |
DaveX Nevím, jesi jsme ti doporučili aktivní sw, nespletl si se? Pokud ale zvolíš SW ze zesilovačem, tak tam to je jen cvak cvak a máš ho venku :)

02.05.2010, 09:37 |
ropi fajn. Jasně vy ste mi to doporučili zvlášť a já si to v duchu sešrouboval k sobě.