Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > boschmann

o Navštíveno 1905x o
o 30.04.2010, 18:39 | Fazy
[ Link ] ma nekdo skusenost nebo aspon se znackou

o 30.04.2010, 19:03 | choze
vyhozený peníze...
o 30.04.2010, 19:05 | Mááša
co se týče wooferů, koaxiálního nebo komponentního repra, tak rozhodně nečekej žádnej kvalitní zvuk, výkonově je to dost předimenzovaný..... zjednodušeně je to pouze komerční značka, platíš za vzhled, za zvuk nikoli :) vlastní zkušenost...

měl jsem tu čest poslechnout si dokonce i jejich "showcar" a nijak velkolepě mě to neoslovilo......
o 30.04.2010, 19:09 | BMWE30
Osobně jsem měl taky zprvu kompa Boschmann ale poté co jsem je vyměnil za hertzy jsem přišel na to, že mi připadají jako repra z vietnamského magiče.
o 30.04.2010, 19:10 | Big_Max
ja od nich slyšel nějakej malej woofer a koax. repro! Jako nebyla to žádná pecka ,ale na tu cenu to zase nebylo ani uplně špatný!
o 01.05.2010, 14:56 | prohifi.cz
taktak... treba tohle v akci Ti zahraje mnohem lepe a jeste usetris:
[ Link ]

a vykon, co je zde udavany, ten basak opravdu zvladne...
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3555 sekund.