Navštíveno 2593x

01.05.2010, 15:38 |
JA Včera jsem dovezl Genessis 4 a k tomu dumám o Pio 88.Sw 8"JL a kompa bych se chtěl pokusit nechat JL spolu..teď se někomu bude zdát,že je to škoda ale zatim pasiv.Dlouho mi v autě nic nehrálo a tak sem mimo.Prostě dobrý dveře a bednu na sw ale co ty kompa?Pujde to k sobě?
díky za info

01.05.2010, 16:01 |
JA
Určitě bych se toho nebál, i když SW JL by si zasloužil svůje samostatné mono, přeci jen JL toho spapká celkem dost.. :-) Nicméně pokud to je sestava prozatimní a časem se pořeší ten aktiv, tak ten four channel stejně necháš jen na kompa a na woofer budeš muset pořídit něco jiného, takže jsem i pro.
no me to celkem sedí , teda krom toho že budes veset sw na genessis , ale jako provizorium se to da prekousnout :)

01.05.2010, 20:15 |
prohifi.cz | Upraveno: 2010-05-01 20:17:07
Genesis neni tolik o drivu, ale o vzdusnosti a detailu, takze na basak (navic JLA) to vnimam i jako prozatimni reseni dosti nestastne.
Zkus, ale pro to JLA to bude dost malo. Byt tebou, resil bych uz nyni mono a hned sel do aktivu.
Taky mám doma jednu sestavu úplně novou, než to přišlo do auta, tak jsem ho prodal, koupil nový a teď pořád dumám jestli to dát do nového nebo prodat

genesis mono tady taky někdo prodává,,myslím že za 9tis
nekdo prodaval slashe 500:-)

01.05.2010, 23:40 |
clown mate toho furt malo :o))
3x HU
5x zes
3x kompa
basaky jen 1 :o) druhy se klube :o)

01.05.2010, 23:54 |
JA | Upraveno: 2010-05-02 00:00:54
díky za názory..
prohifi
asi to tak vypadá,že to je trochu barbarství,ale opravdu to chci jen pro ucho a pak by to mělo pro mě stačit..
sw bude vepředu..možná těch 250Four na 250 JL zahraje..kdysi jsem koupil 2k PG pro sw JL 10" na 125W do kufru u sedanu..no a nakonec jsem to měl na 5tym kanálu Denonu cca 90W..a prostě mi to vyhovovalo..
jo dneska potvrdim to Pio 88
k tomu Piu 88-II jde na to BT modul?díky
pepe689
teď krvácim jak prase..ale vim o něm..finální cenovka?
dhandars
Dane ok,domluveno..czech manuál je?

03.05.2010, 18:28 |
JA tak jsem do Sorenta koupil rámeček 1din a šup tam s Pio Deh-88II.To by člověk nevěřil co ze sebe dokážou korejský seriovky vyloudit :-))no s Genesisem to asi bude dobrota..
P.S.O muzice jsem už chvíli přemejšlel,ale jel jsem s kamošem na Baumu do Mnichova Pajerem ze supr origo muzikou a ,,basákem" vzadu..tak sem řek, že za těch 50 navíc to nestojí a už to jelo :-)no uvidíme...