Navštíveno 2771x

Poradí mi někdo, jak vyřešit absenci RCA na rádiu? Potřeboval bych vést signál z original VW autorádia do zesíku, ale bohužel toto rádio RCA výstup nemá :-(
Díky za rady.
Potřebuješ Hi-Low adaptér. Pomocí něho získáš signál z reproduktorových kabelů. Prodejci třeba poradí nějaký vhodný. Mezi asi nejkvalitnější patří Helix AFC.
[ Link ] Záleží jaké budou ostatní komponenty. Cena adaptéru se bude odvíjet od nich.
Já to řešil na svém origo audi concert. Tam je to udělaný tak,že je potřeba koupit redukci miniISO / RCA. Není ani drahá a jde to.
hifim@ni@k: Tak to je ranec, potřeboval bych něco obyč (levnýho). Nahodim sem když tak odpoledne fotky jak to rádio zezadu vypadá.
Vždyť říkám, že se to bude odvíjet od ceny komponentů. Ty adaptéry začínají od cca. 300Kč. Tento Helix je řešení, pokud máš špičkové komponenty a musíš použít OEM jednotku. potom bych na tom nešetřil.
Ta přechodka mě stála asi 200,-
nebo levnější varianta
[ Link ] . nejlíp ale vyměnit radio za s RCA :)
Ta přechodka mě stála asi 200,- a myslím,že to máš stejný. Concern :-D
Ta přechodka mě stála asi 200,- a myslím,že to máš stejný. Concern :-D
Jo jo, to určitě, nejedná se o zástavbu do mého auta a majitel má pouze požadavek na přidání SW do sestavy se zachováním ostatních komponent. Osobně bych original rádio při kvalitnější zástavbě nikdy nenechal.
Každopádně jsem tedy trochu pohledal a myslim, že tohle bude přesně to co potřebuju:
[ Link ] Mělo by se to dát krásně napojit přímo do rádia na místo, kde je napojen předpřipravený CD changer v kastlíku.

03.05.2010, 12:36 |
Nepér Já skončil na oddělovacím linkovém transformátorku Tesla Vráble n.p. Ono z můstkového výstupu vyrobit linkový, který bude proti zemi, tak aby to nepraskalo ani nevrčelo, není taková legrace, jak jsem si myslel.

03.05.2010, 12:55 |
Shr3k 03.05.2010, 09:34 | jamie.thomas: Nevadí ti, že ten adaptér, co jsi našel je pro VSTUP vnějšího signálu místo CD měniče a ne pro VÝSTUP signálu z rádia do zesilovače? :-D
Shr3k: A jo, sakra, sem byl šťastnej, že to je ono, když sem viděl 2xRCA a nedošlo mi, že je to vlstně vstup :-(
Tak to bych potřeboval to samý, ale aby to byl výstup :-D
zdravim ja potrebuju. z original radia opel cd30 mp3 ze zadu nemam vystup na zesak. a potrebuju nakou rozbocku na to. poradte. co nejlevnejsi.
to je tohle ??
[ Link ] nebo ne? a kam zapojim ty dratky? diky za radu

04.05.2010, 19:21 |
Nepér Jsou uvnitř oddělovací transformátorky?
nekde jo a nekde ne. .:-) kdyby nebyly tak co mam udelat? a kdyby byly tak co mam udelat :-)
na oem integraciu len 2 slova: audison BitOne
hm potrebuju neco do 400kc max. je neco?