Navštíveno 4507x

Dělal někdo doorboardy do předních dveří Mondea rv 2002?
Mám udělané mdf redukce ale nelíbí se mě jak to hraje za tou mřížkou celé se to třepe a prohýbá rači bych aby repra trčely ven ale je to tam složité.Kdyby měl někdo foto jak by to šlo vymyslet hodte to sem pls at mám nějakou inspiraci.
doorboardy idu zle, treba vyhodit ten plast a potiahnut mriezku priezvucnou tkaninou... alebo takto 9L uzavreta ozvucnica...

Dík moc nemáš více foto z tvorby? Nebo nějaký odkaz kde by bylo více fotek?Dík moc
ostatne je misove tajomstvo :-)
To je uzavřená ozvučnice která je pevně přišroubovaná ke dveřím a tapec se přes to jakoby nasadí?
D-door objem? Čti hned druhý příspěvek :
03.05.2010, 20:50 | noclue
doorboardy idu zle, treba vyhodit ten plast a potiahnut mriezku priezvucnou tkaninou... alebo takto 9L uzavreta ozvucnica...
je lepsi uzavrit dvere? Nebo udelat samostatnou uzavrenku?
michalm: jaky je zaklad toho doorboardu ciste jen lamino? Nebo tam je i drevo?
Určitě uzavřenku, pokud jsou k tomu ty reproduktory vhodné. Týká se ale spíše vyšších modelů ( třeba Morel Elate ), těch co mají rozumné TSP.
No já mám středobassy Sinus Live SL 16
[ Link ] takže ted přemýšlím jestli tu uzavřenku nebo klasika uzavřít dveře. Poradte
davevo: poriadna instalacia do prednych dveri je od 200E hore, takze na sinus live to je celkom jedno. Vytlm dvere a citaj
treba vyhodit ten plast a potiahnut mriezku priezvucnou tkaninou...
kombinacia lamino-drevo, samotny laminat nic moc.
No já to nakonec udělám asi podle sebe nechám repro tam kde je jen upravím tapec abych repro posunul tak o 5cm směrem od palubky.Tak jsem to nikde neviděl řešené tak budu asi první ono to nějak dopadne :D Nejsou to žádné super repro ale cena/výkon dobrý mám knim výšky NEO 28s takže kompa mě vyšli na 3200 což je takový střed ani né moc ani né málo nejsem zase až takový blázen abych dával 10k za měniče.Ikdyž kdybych na to měl tak pro čne každý dle svých možností ale dík všem za rady pokud se rozhodnu to předělat tak sem pak hodím určitě nějaké fotky.
preco necitas, dotretice, ale uz nikdy viac
treba vyhodit ten plast a potiahnut mriezku priezvucnou tkaninou...
btw medzikruzky z 25mm MDF vyriesia uchytenie repro
:)))) do třetice jsem si to přečetl ale už na vrchu jsem psal že chci aby byl reprák celý venku a né někde za tkaninou mám zatím toto viz foto ale budu to muset poupravit místot té mřížky bych tam chtěl dát mdf desku nalakovat ju a stříknout na řerno nevo šedo to ještě nevím

ale specialna priezvucna tkanina nevadi. urcite nie v tej kategorii
Chápu jak to myslíš viděl jsem to někde na německém foru.Ještě si to nechám projít hlavou pošpekuluju a uvidím :D
Díky té pozici relativně vysoko, to bude zvukově zajímavé.
A o to mě i trošku jde čím výš tím líp.