Navštíveno 2048x

čáááu.Myslíte že je dobrá kombinace SUBWOOFER GROUND ZERO GZHB 30BT
[ Link ] s Lightning Audio S4.1000.1D
[ Link ] na takové lepší hraní a možná i náké to zatlačení?
kombinačně v tom nevidím problém.
neni to dobra kombinace zapojis na 1ohm -impedance stejne vyleze a zesik pojede treba na 2-3ohmy a jsi v haji .Pokud chces neco na tento sw tak shanej silnejsi zesik
pepe.. :-) Ne každý pojede dB Drag. A podle této teorie tu má špatnou kombinaci 80% AHC.. :-)
no pokud doporucis zesik ktery da cca 500-600rms na SW .ktery ma 800rms tak nevim :no napsano takto velmi dobra rada .-)))
Zesik nebude řádně kontrolovat SW , z duvodu toho ze je slaby .
Jinak udelej to jak radi pan prodejce a v pripade ,ze to bude stat za hovno mu to omlat o hlavu .Kombinace je to nevhodna.
má psanejch 1000w rms na 1 ohm,to mě chceš říct že ve skutečnosti má nákejch 500-600w ??
samo procti si fora woofer bude mit prikladem 1ohm -vlivem hrani se impedance zvysuje treba i na 2-3ohmy tudiz pak jede ne na 1 ,ale na 2-3 ohmy .
pepe689 a co teda říkáš na kombinaci:Rainbow Amboss 12 a Crunch 2400.1 to už by snad šlo ne?aspon lepší než hodit ten Crunch na ten GZHB ne?
ten woofer zapojis bud na 1 nebo na 4 ohmy takze si skutecne nekde jinde
jinak k ty druhy sestave vykonove mozna ,ale nevim jak zvukove nemel jsem moznost to slyset
a co na to teda mám hodit za zesík aby to udrželo 1ohm??sem si teda myslel že ten chruch by ho utáhl..
pepe, ne každý woofer vyleze na tuto impedanci. Neříkám, že impedance zůstane na 1 ohmu, ale na 3 ohmy podle mě 100% nevyleze.
K tvému dotazu, zesilovač s měnící se impedancí nemá nic společného. Je problém v tom, že po zahřátí vyleze impedance subwooferu. Podle toho se logicky mění výkon zesilovače.
Nicméně málokdo toto bere v potaz a pokud bych měl jít do důsledku, tak by jsi měl hledat zesilovač s výkonem okolo 800/1600W RMS na 2/1ohm, aby byl subwoofer řádně kontrolován i při změně impedance. Nikdo ti ale zas nezaručí, že pokud budeš chtít ze subwooferu dostat maximum v každém okamžiku, že vydrží 1600W RMS na začátku, než vyroste impedance k 2 ohmum a bude dostávat ideálních 1000W RMS.