Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > AMICOM 2010 ...novy Sinsheim ?

o Navštíveno 2136x o
o 05.05.2010, 22:15 | 137
...vratili sme sa uz skor ale az teraz som nahral fotky do galerky a clanku...prekliky z naseho webu [ Link ] dalej na galeriu...je tam viac ako 400 fotiek...

...myslim ze sa dalo vidiet kvantum veci...

o 06.05.2010, 15:55 | MaxxT
ja jsem z toho teda tak nadsenej nebyl.. mala vystava, nic noveho.. :-(
o 06.05.2010, 21:23 | 137
...tak to si asi bol na inej vystave...6 pavilonov, jeden cisto na car-audio, mnozstvo noviniek aj v tejto zasranej dobe....bol som minuly rok na Car+Sound v Koline a bol to len odvar toho co bolo teraz v Lipsku...
o 07.05.2010, 08:12 | MaxxT
byl jsem na stejny vystave... v koline to byl absolutni propadak a tady to byla jedna mala hala na car-audio. Zajed se nekdy podivat na CES ve Vegas a tomu rikam velika vystava s kopou novinek :-)
o 07.05.2010, 23:20 | 137 | Upraveno: 2010-05-07 23:20:51
...jezis maria len sa nepokakaj...80% ludi z tohto fora by zozralo AMICOM od radosti...

...ja ho nechvalim ako najlepsiu vystavu na svetee...ale v tychto srackach poslednych dvoch rokov to bolo to lepsie co sa da v europe vidiet...skus stat nohami na zemi...

:-)
o 09.05.2010, 16:11 | MaxxT
pokud clovek nesleduje prubezny stav veci na trhu, tak se tam muze jevit dosti novinek. Ale nevim, ja jsem tam nic proste prevratnyho nevidel.. muj nazor. :-)
o 09.05.2010, 18:03 | noclue
ako maxxT, z toho,co som videl, tam mnohi vyrobcovia ani neboli....
o 10.05.2010, 10:36 | MaxxT
presne tak, dost vyrobcu tam chybelo, navic treba u german maestra nam loni predvadeli jejich novej showcar, luxusni repra a cele to hralo na audiovox multimedii, i sam reditel rikal, ze to bylo narychlo a jine nestihli domluvit a uplynul rok, auto stejny a radio tam bylo to same.. proste skoda, je blba doba, a novinky zadny extra nejsou.
o 11.05.2010, 00:00 | 137
...neni blba doba....je lacna doba...jeden komentator to napisal dobre a vystiznejsie to uz asi nejde - "ludia za dva roky "vyhodnych" nakupov polozili cele odvetvie autohifi"...a tak zmizol takmer cely high-end a vyssia stredna trieda...

...maxx, neber to v zlom ale vystava je aj pre obycajnych ludi a ti vnimaju veci inak ako obchodnici, co uz vsetko niekde videli...napr. viem ze dost vyrobcov hodnotilo navstevnost a zaujem ludi ako "vysoko nad ocakavanie"...

o 11.05.2010, 09:33 | doronel
137 - " viem ze dost vyrobcov hodnotilo navstevnost a zaujem ludi ako "vysoko nad ocakavanie".

To se tvrdilo veřejně i po Kolíně a posledním Sinsheimu. V zákulisí ale bylo slyšet jiné hlasy.

Ale s tou první větou máš celkem pravdu.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3292 sekund.