Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > Propojení zesilovače a dálkového ovládání

o Navštíveno 2318x o
o 07.05.2010, 14:25 | CRK
Mám zesik, mám dálku, ale nemam kabel.. Je to ten co se používá na sítě? Jestli jo, tak jak je zapojenej? Na síť je to myslim nějak přeházený.. Díky předem..

o 10.05.2010, 18:24 | endru.ondra
jestli mas kousek kabelu tak to zkus a uvidis
o 10.05.2010, 19:53 | Driver3
Já tam mám myslím něco jako telefoňák, ten menší, jde do té stejné zdířky, jen má méně kablíků a tím je to i menší a placatější, jinak nevím kde žiješ, ale již hezkou řádnu let se přestali používat křížené kábly (k propojení počítačů napřímo namísto přes switch atp.) na sítě :-) ale zkontrolovat si to můžeš i sám, jestli je to křížené, koncovka je vždy průhledná a káblíky jdou vidět tak se mrkni jestli jdou na přímo. nic jednoduššího přeci není :-)
o 10.05.2010, 20:00 | CRK
endru.ondra: zkoušet sem to právě nechtěl, protože nevim co je přesně v tý krabičce, abych to nevysmah...
Driver3: Já nechci kontrolovat, můj kabel.. Mně zajímá, jak je to u toho zesiku.. Jestli bys moh nějaký foto?
A proč tak opatrně? Už sem vyrost z netrpělivosti a tak nejlepší cesty, jak něco vodsmahnout..
o 11.05.2010, 12:36 | Driver3
Sice nic moc fotky, ale lepší nežli nic, ta druhá je přepálená od blesku, ale bez blesku tam nešlo vidět nic, kabýlky jsou stejně vedné, tj. pokud se na ně koukneš zespodu, je to u obou koncovek stejné barevně.

foto k příspěvku  od Driver3

o 11.05.2010, 12:37 | Driver3

foto k příspěvku  od Driver3

o 12.05.2010, 22:39 | Milhauzz
Klasika, konektor RJ12 a telefonní 6ti drát nacvaklej 1:1
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3545 sekund.