Navštíveno 3025x

10.05.2010, 16:05 |
svity01 | Upraveno: 2010-05-10 16:06:02
Zdar lidi, potřebuji u Peugeota 206 prodáhnout kabel od baterie v motorovém prostoru do kabiny a vůbec se mi nedaří :o(
můžete mi kdyžtak poradit? kudy, jak?
díky předem

11.05.2010, 09:34 |
Alííí Kudy jsem tahal kabely od baterky si už nepamatuju, ale pokud děláš nejen audio, ale taky trochu nějakej design (včetně motorovýho prostoru), můžu Ti nabídnout tyhle pochromovaný krytky horního uložení tlumičů:

11.05.2010, 11:36 |
durus tiez si uz presne nepamatam,ale mam taky pocit ze niekde v strede pod palubkou sme nasli prechodku, do nej vrtli a tadial. skus pohladat
Čau také jsem měl 206 napájecí kabely od baterky jsem vedl pod palubkou je tam taková plastovo-gumová záslepka ta se musí vyndat ( prošťouchnout ) nebo provrtat podle síly kabelu. Ta záslepka je vidět zespodu od místa řidiče nebo z motorového prostoru.
Ve 206 je v motorovým prostoru na straně před řidičem takovej plastovej talířek, ze kterýho vede hlavní kabelovej svazek. Je tam takovej malej klobouček, kterej se musí vyloupnout - je to jen záslepka. Hlavně ať tě nenapadne vrtat do toho plastovýho talířku. Já to udělal a slavně jsem si navrtal kabelovej svazek, páč se hned za tím talířkem ty kabely lomí a pokračují trochu bokem. Stálo mě to 16 tisíc. :) Kua jak já byl na sebe nasranej.
To Djturtle: díky za radu, skusím to.
Tak takhle vypadá ta gumová záslepka která se musí odstranit....