Navštíveno 2921x

Má to cenu dvě až tři sezony hranou baterii? a když bych jí koupil aby mi taky vydržela...co si o tom myslíte?
záleží o jakou baterku jde a jak byla nabíjená, popř kolikrát došla na nulu
no právě a to mi nikdo neřekne....jinak nejspíš se tady prodávají akrotá baterie Power cell 4000 takže ta no...jestli by to tak vadilo té baterce...
tak PC je baterka pro autohifi jako dělaná a jestli se dobíjela zdrojem a nevypráskala se až na nulu tak by to vadit nemělo ty 3 sezóny
hmm :) mám totiž nabídku za PC4000 za 5000kč ale uvidím jestli mi zbydou nějaký chechtáky...doufám že jo no....jinak ta PC je prý jetá dvě ale vím o třech sezonách....
nabíjená zdrojem prý a že vydrží celou noc hrát hudba a ráno přišel k autu a vklidu nastartoval...

11.05.2010, 18:39 |
rebel no 3letou pc4000 za 5000kč je dost a nikdo ti nezaručí jak vydrží šel by sem raději do nové a maš jistotu
jesi nekdy hrala celou noc tak musela bejt dobry zazracna jedine ze by bez zesiku

11.05.2010, 21:58 |
rebel Vin:tak tak celou noc to je věc to jsou věci co lidi nakecaj když chtěj něco prodat.Jo pc 4000 by hrala celou noc na origo radio a repro bez zesu jinak asi nééé.
A otázka je co zanameníá celou noc a jakým způsobem.Alre to je fuk každopádně pc4000 je good baterka
Jerry ty okurko me uz se na nic neptej jsem ti rekl co mas delat
Pepe689-Já vím že to se mnou myslíš dobře ale je to furt o těch penězích....a já se nemohu rozhodnout že prostě vrazím do auta 13 000kč za novou baterku když si za 13 000 můžu dát auto do kupy ...tlumiče a brzdy....tak radši dám 5-6 tis do baterky a mohu si dát do auta opravi...bohužel nemám práci na to abych mohl rozhazovat a pořizovat si nový věci kvalitní který by se cekově pohybovali v řádech deseti tisíců :-( Já jsem rád že jsem taky tady....a mohu si něco užívat když se koukneš na moje bývalé auto a co z něj zbylo...
[ Link ]
jde o to že ho ještě zplácím a proto nemohu hejřit...byl jsem mladej a blbej...a vzal si půjčku...

12.05.2010, 17:18 |
rebel Jerry: A jakej výkon zesíku tam bude?
ted mám TXI 1500D hifo a přemýšlel jsem že když ho prodám tak bych koupil na forum toho EA2500 Emphaser který má na 2ohm 2200w rms naměřených ....

12.05.2010, 17:31 |
rebel no tak to by sem koupil novou radeji pc3000 ta je levnejsí a bude ti to stačit a pc3000 se da podle mě sehnat kolem 8000nová,než tříletou pc4000 ktera ti vydrží rok a pak budeš akorát nasranej a pudeš koupit zase jinou

12.05.2010, 17:31 |
rebel no tak to by sem koupil novou radeji pc3000 ta je levnejsí a bude ti to stačit a pc3000 se da podle mě sehnat kolem 8000nová,než tříletou pc4000 ktera ti vydrží rok a pak budeš akorát nasranej a pudeš koupit zase jinou
hmm :-( stejnak je to pro mě 8 tisic :-(

12.05.2010, 18:30 |
rebel já vím a nebo kup gelovku exide dc900 novou za cca 4500 ta ti postačí a dva roky vydrží a je to se zárukou ,jinak nevím je to na tobě
co resis voe nevim sice jakou velikost baterky ale pokud uvazujes nadpc4000 a nemas na to love tak zajet do varty kup tam 90ah baterku a ta ti 3-6let na tento zesik v pohode vystaci
[ Link ] a mas to za par kacek a kdyz se o ni postaras bude ti drzet dlouho ja osobne v jednom aute vozim uz 8let starou vartu 90Ah zazila toho uz moc i nekolikanasobne vybiti do mrte a furt maka az se divim
vinzek : exide v jinym obalu :o)
jo jenomze tyhle exide sou varty v jinym obalu to je ten problem stejne jako bateri GZ sou banerky se samolepkou gz a stejne jako milion dalsich baterek

12.05.2010, 19:43 |
rebel Jerry vidíš vys... se na pc 4000 a je to já ti t říkal a maš vyřešeno
no takže já to ted vyřeším tak že prostě koupim novou Vartu a když to dobře dopadne tak si k vánocum koupim novou PC3000 :) ...stejnak ted nikde nepojedu na tuning a když bych jel tak až příští rok pač mám toho co zlepšovat a do toho roka to stihnu udělat abych se připravil na příští sezonu :) a doufám že vás uvidím někde :)

12.05.2010, 19:58 |
rebel tak tak a maš aspon darek pod stromek to je správná volba
:) asi už tak no :) už koukám po té Vartě a bude to asi nejspíš ta 85AH 800A SILVER dynamic vedle nás ve vsnici je prodáývá celkem levně tak uvidím kolik dá ...pochopitelně prodává nový....ve sloupnici
Jerry159 k vanocum si nic nekupuj tahle baterka 2roky krmila gzpa1.6000D a pak rok 2xea 1600D a to na dbdragu a na deni hrani a ze sem bejval hluchej na tvoji sestavu ti to staci i kdyz koupis pc4000 nepomuzes si moc tim ze by sis mohl hrat bez motoru je to taky jen baterka je sice vhodna pro velke vykony tim ze umi dat dost proudu ale to ty nikdy neupotrebys
pokud ma baterka kapacitu 100ah je jedno co tam das ani baterka za 100tkc ti dele nez jeji kapacita umoznuje hrat nebude
jj tak jsem se byl ted kouknout co tam mám za baterku a mám tam nějakou mr...ku 640A ale ani není napsáno kolik Ah....no jinak ted objednám Vartu silver dynamic 85Ah za 2574 :)
baterie objednána :) kabely budu mít o víkendu :) možná že to ještě zprovozním o víkendu :) ale spíš až příští víkend :)
budu potřebovat kapacitor??? už jsem jeden prodal a mámuž jeden na prodej jenom...

13.05.2010, 14:28 |
rebel Podle mě je kapacitor kničemu ale když ho maš tak ho tam dej a mas to vypadá to líp