Navštíveno 2233x

11.05.2010, 19:21 |
Aegis Potřeboval bych poradit s rádiem Pioneer DEH-P6900IB. Displej spoutáně mění podbarvení denní/noční a netuším, jak nastavit jen jeden režim. Nemáte někdo nějaké zkušenosti a nebo český návod?

11.05.2010, 20:36 |
wattman | Upraveno: 2010-05-11 20:37:57
to není den/noc, ale pouze reverzní režim... teď nevím, který je to čudl, ale rádio pod napětím manuálně vypni a když zmačkneš to správné tlačítko, ozve se nejprve vyšší a pak nižší ton - ty se pořád opakují. Když to necháš na tom "hlubším" pípnutí, zůstane ti tam už jen normální zobrazení a nebude se to měnit...
Mají to všechny pincky s oel displejem. Ty co mají předvolby pro stanice, to většinou mají pod šestkou (pro případné zájemce).

11.05.2010, 20:55 |
Aegis Díky, zitra zkusím.
jeste dodam ze to nastaveni mas i v "servisnim" nebo spis instalacnim menu = najdes to i v manualu
v továrním nastavení toto není
tohle radio jsem mel a v nastaveni jsem to mel... při vypnutem radiu na ovladaci zmacknout a držet myslím tlačítko "func" a potom reversed mode - off... doufám, že ti nekecám, ale takhle nějak to bylo...
ještě jsem zkoušel hledat a našel tohle...
Take any cd out of the head unit and then hold the Source button until it comes up with the set-up screen. Press button 6 and hold and it will ask if you want reverse mode on/off and also demo mode on/off. Use right dial/buttons to select on/off.
ale mám pocit, že to bylo jak jsem psal prve
jo, je to možné, ale většina to tam nemá... v pohodě :-)

12.05.2010, 20:51 |
Aegis Tak nastaveno, bylo to podržení tlačítka BAND za vypnutého stavu. Díky
Hlavně že se povedlo :-) mě to taky neskutečně štvalo :-)