Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > kuciii pomoct trochou inspirace

o Navštíveno 2644x o
o 12.05.2010, 22:18 | tazman
pořidil sem sik tyto potfory [ Link ] a nahraděj slimový gezetka...a jsem u jadra pudla...je mi tak nějak jasný že bez upravy tapecu tam népiš nevendou...tak tou to cestou prosím kdo už to řešil nějakou tu fotečku pro inspiraci at neudělam nějakou koninu ;-)

o 12.05.2010, 22:31 | Milhauzz
A v čem prosimtebe potřebuješ poradit? Tapec upravovat proč? Máš tam menší montážní otvor nebo ti chybí hloubka? Upřesni to, do hlavy přes net nejde vidět.
o 13.05.2010, 05:30 | tazman
jo ja su trotl..ja zapoměl napsat že mam jedničkovou fabku..klasika mala hloubka...ty infinity maj motažni hlobku 60mm což jestli se nepletu je na fabku moc aby se nemusel upravovat tapec...samo že z minula kdy sem tam daval ty slimy jsou dveře vytlumene a gezetka jsou na mdf krožcich...a dalči kroužky už mi kamoš tež vytočil
o 13.05.2010, 08:10 | Milhauzz
Koukám, že podle popisu jsou ty Infinity 2 ohmový, teda pokud dto není překlep. S tím smířený jsi?
o 13.05.2010, 08:15 | Aegis
U těchto je ale montážka 65mm, pro Fabii je 60mm hranice!
o 13.05.2010, 08:40 | Aegis
Já jsem chtěl také do Fabie dávat Infinity a to sice tyto [ Link ] , ale nakonec mně leží doma, protože mně mnozí říkali, že se tam nevejdou. Ovšem když se tam vejdou Hertz DSK 165, které mají 61mm montážku, tak ty Infinity se stejnou hloubkou musejí také, když se udělá dobře na míru MDF kroužek a v krajním případě se i trochu podloží tapec, tak se vejdou. Otázka je, jak tam narvat 65mm... Tady něco na inspiraci [ Link ]
o 13.05.2010, 14:55 | tazman
to milhazzz..mno podle popisu na ahifi maj 2 ale podle přiloženych technickych parametru maj 2,7ohmu...zes mam stabilni na 2..neviděl bych v tom problem...to aegis...j dik za inspiračku...hloubka koše je 60mm ..od límce po konec magnetu+5mm límec +výkmit membrany....asi budu muset řezat ;-)
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3264 sekund.