Navštíveno 4927x

Tak jsem začal dělat ozvučnici do mé felicie. Je dělaná na 2 sw 8". Konstrukce je směsice lamina a překližky. Zatím ntaáhnuté plátno na základní tvar a ted se budu pouštět do laminování. Tak budu přidávat postupně další fotky.

17.05.2010, 17:26 |
Ravo tvar docela divokej, řekl bych že litráž spočítanou nemáš ;-)
Jenom vyjádřit matematicky tu křivku co ti tam vznikla by bylo maso - nějákej polynom cca 7-8 stupně minimálně. A pak to integovat trojným uzavřeným intergálem taky veselost, aby by jsme se nevyhnuli nějáké transformaci aby to vůbec šlo - no kousek hodný profesora matfyzu (nebo nějákýho nadrcenýho FELáka )
Takže přeju hodně štěstí, ať to dobře výjde a trefíš alespoň poblíž doporučenou litráž.
co tam pojde za woofre? Inak tvar pohoda,mal som nieco podobne a dopadlo to velmi dobre :-DD

Litráž je zhruba spočítaná na 18L na každý woofer s tolerancí +- 1L. Přesně to fakt nedávám. Ještě přijde BR. Jinak ostatním věcem co jsi řekl moc nerozumim XD XD. Nejsem ještě moc zběhlej a pořád se učím. Je to taková zkouška. Jetsli to bude na prd, tak se to udělá jinak, nevidím v tom problém. Jinak tvar se divokej jen zdá kvůli těm dlouhem podpěrám pod kroužkama, Látku kterou jsem na to dával jsem nemusel ani nikterak moc napínat, šlo to skoro samo, žádný velký hrboly, bprohlubně a divočiny.
stewe21. Jo na tvojí montáž si pamatuju, moc moc pěkný.
stewe21: nátrubek ti nechrčel?
neee nechrcal,chyba tam zaoblenie na vnutornej strane. To som dal samozrejme tiez ale bohuzial na foto nieje.