Navštíveno 3088x

Zdravím klubáky...
Dá se v dnešní době sehnat dobrý rádio s optikou, který není 2DIN, vyklápěcí a neumí DVD??? :)
Případně jaký DVD (ne 2DIN ani vyklápěcí) byste doporučili??? Nebude to na video, pouze na zvuk...
alpine 7998-spatne se shani a dost se sere -ma veskere vyhybky a korekce
jinak k DVD -jediny solidni je ///9965
jinak hodne zdaru ve shaneni z a2 roky jsem nic solidniho nesehnal
nebo zbyva posledni varianta nechat si optiku vytahnout -udajne to dela Clarion cca 1000KC.
Pak jsou jeste stary modely od /// a nebo ti pomuze leda koupit vyjizdecku a k ni CD menic s optikou
jo a pak F1 u ty se nedoplatis
jo a na toto jsem zapomel DVA 9861
taky ma optiku ale neumi vsechny korekce
[ Link ]

24.05.2010, 15:49 |
Leke 7998
anebo moje 7969,ale u ti neprodam :)
Mrkni na ebaye.
[ Link ]
Díky pepe za tipy, myslel jsem, že toho bude pomálu... :(
Ta 7998 je na mě už dost stará, sem spíše hledal něco novýho, nebo co bylo loni stáhnutýho... Takovou raritku e-e...
No vypadá to, že asi nejlepší volba bude DVA 9861...
Ještě jsem zběžně se díval a optiku má i
[ Link ] a dá se sehnat za pěkný peníze, ale asi s kvalitou zvuku to bude horší... :(
ja som v poslednej dobe skusal vsetky mozne radia a pokial si nepocul 7998 tak nepochopis. ten zvuk je uplne o niecom inom. to sa na nu zvukovo nechyta ani 9835 a pod.... som myslel ze som vymenil komplet celu zostavu v aute
Já mám Alpine CDA-7944R. Také má optiku.

Měděné šasi, nemá koncové stupně, neumí Mp3 a podobné nesmysly. Je to spíše jen mechanika ( rádio zapojovat nebudu ).
Tak vidím, že starý rádia upředňostňují optiku + kvalitu, zaco nový mp3 + bluetooth... :D
Tady de o to, že se bojím o mechaniku, která může kdykoliv dosloužit... :( Přece jenom, koupit sice super rádio za trojku a za půl roku domu dokupovat mechaniku za čtyřku se mi moc nechce... :(
Jinak pro shrnutí. Optiku mají:
Alpine 7944, 7998, 9965, DVA 9861, F1...
Pioneer DVH-P4100UB...
To, že převládá alpine je asi tím, že dělali i procík, ale to už nikdo jinej neudělal dobrý rádio s optikou, který se dá sehnat???

25.05.2010, 15:53 |
Shr3k pepe689: Jaké korekce neumí DVA-9861? Měl jsem před 4 lety a obsluhovala PXA-H701 normálně - vše se dalo nastavit.

25.05.2010, 17:03 |
petis Starý modely od Sony maj optiku
DEX, ODR, HX-D2, Naka CD700, .......
btw proc tak nutne optiku?
9861 bych mel na prodej, pokud mas zajem ozvy se do mailu

25.05.2010, 21:20 |
Leke Nooo,to Nakamichi...:)
Hifimani@k:Se mi libi,jak mas optiku do boku a to pomedene sasi ;-)
Jinak,melo by vyznam vymenit ty signalni kabliky za nejaky treba koaxialek a lepsi cinche?
Jinak prave jsem sel do oldschool kvuli kvalite prednesu (MP3 nemam zadne a vlastne nic jineho poradne vyuzit nejde),TCR,2Way aktiv...za ty prachy (1/10 z ceny noveho pred 10-ti lety).
Jako Alpine jsou pry kvalitni,takze bych se nejak extra o cteci optiku nebal,pripadne by sla vymenit...a i to je mala cena za takovy SQ pozitek :)
lukee_cz: Nějak na mě jde tus, ale spíš až přes zimu, teďka snáhím info... Ale kdo ví, co ještě bude... :)
kral007: Kdyby to umělo aktiv, tak bych do toho šel, ale v této době bych si s tím moc nezahrál (bez procíku)... :(

26.05.2010, 01:06 |
swep Radeggast jakou mas ted sestavu?
neumi zadne rozumne korekce je pouzitelna jen s procakem 9861,oproti 9965,ktera je plne vybavena a dle me zvukove hrala lepe bez procaku
Pokud to rádio seženeš kolem 4tis. a dojde na výměnu mechaniky, tak jsi stále na slušné ceně ( kolem 8-9tis. ). Nic nového za to nemáš šanci koupit. Jedině například jetého DEXe, ale opět nevíš jak je na tom mechanika.
Ta moje také nečetla ( cena 4tis. ). Musel jsem nechat seřídit laser, je na konci životnosti. Takže je jen otázkou času než bude po něm.
9861 ma vyhodu ze umi ridit dsp, neni potreba rux
ono moc vyber neni, 9965 bude okolo 10k a vic, a 9861 jses na polovine
No jo, ale mechaniku to bude mít v mnohem lepším stavu než stará 7998 (no i když) :D
kral007: Vím, vím, ale já zatím procík nemám a kdo ví, kdy bude, takže pro mě je lepší v tuto chvíli 9965 + dokoupení procesoru v době pozdější...