Navštíveno 2331x

Zdravím klubáky prosím o radu. Možná je to nemožné ale chtěl bych si splnit svůj sen. jedná se mi o to abych ve svém voze zažil zvuk jako z domácího kina.( jsem z domu tak trochu rozmazlen:)). Moje sestava nyní se skládá s rádia pioneer DEH4900ib,vepředu ve vytlumených dveřích kompa hertz (nevím model ale je to fungl nové) woofer infinity a to vše na zesilovači magnat combat 4000. Takže asi budu potřebovat procesor dsp nebo tak něco jestli se nemýlím. Pokud to ovšem není možné tak nic. Jsem momentálně spokojen ale prostě jsem si chtěl jen splnit sen. Asi by se to dalo vyřešit dvd přehrávačem, to je asi taky varianta ale myslím si že plnohodnotný procesor toho bude umět více ale opravte mne jestli se mýlím. Takže děkuji za jaké koliv rady
Asi nejjednodušší kombinace by byla nějaká Alpine IVA která umí přímo ovládat procesor Alpine PXA-H701. V bazaru taková kombinace byla na prodej.

25.05.2010, 13:54 |
Kapka (M)
asi by jsi mel definovat co je zvuk z domaciho kina..myslíš tím 5.1 zvuk? pokud ano tak asi fakt to co psal hifimonik...nejakou Alpinku IVA plus k tomu procak..plus k tomu samozžejmě odpovidajici zbytek sestavy..pocitej tak nejak řadově s cenou 50000,- a víš..aby to nějak trošku hralo..

25.05.2010, 16:02 |
Shr3k IVU je možno použít i bez procesoru - stačí D105,D106,D511, prostě něco co má plnou výbavu. Nebo nějaké 2DIN od JVC, obojí mají dekodér DTS i Dolby Digital, časové korekce jakbysmet. Přikoupí ješte jeden Magnat Combat 4000, středový reproduktor a má to.
jedine solidne s procakem