Navštíveno 2401x

Zdravim mate nekdo zkusenost s timto radiem? Treba ve srovnani s Clarionem DXZ 788R
[ Link ] Jinak stačí hledat, je tady ještě jedno srovnání s 958 + srovnání s alpine 9887...

26.05.2010, 01:04 |
swep presel sem z clarionu 468 na pio 88rs a byl jsem absolutne spokojeny, velice kvalitni radio, jednoduche ovladani, povedeny design, zvukove samozrejme lepsi, ale ten clarion byla jina trida, takze se to neda srovnavat, nicmene zvukovy prednes byl cistejsi, a diky casovym korekcim uplne jiny zazitek z poslechu. No a ted sem presel opet na clarion - zatim jsem neslysel, nemuzu posoudit.
88rs je kvalitni stylove radio a uspokoji i narocne uzivatele, rozhodne bych se ho nebal. jen vyzaduje zvlastni pozornost pri instalaci vzhledem k pojistkam na signalovych vystupech
Mohu prodat rok stare radio P88RS2 cena dohodou
Těžko udělat sestavu kde by tohle pio bylo nejslabším článkem-to už by muselo být a mněl ho i vítěz EMMA SQ :) takže asi tak.Mám ho už asi půl roku a maximální spokojenost.:) časové korekce,3RCA mnoho nastavení super zvuk i design.Jelikož se mi nelíbí designy clarionů tak už jedině P99 RS :o)

28.05.2010, 08:37 |
Diner D-door: mas mejla
aha asi nějaký tajný komentář když se to musí psát mejalama. Je to zajímavé tohle je diskuzní fórum a přitom každý nejradši vše řeší potají.ach jo.Tak příště až někdo založí téma tak může mít napsáno ,odpovědi pouze na mail a pak AHK ztrácí poněkud smysl.

30.05.2010, 22:26 |
Diner dejvyxxx: Nechapu proc jsi hustej. Netykalo se to tematu, jen D-doorovy nabidky, coz asi by do tohoto tematu nepatrilo. Klid a zpet k tematu. Omluva maroušovi
Kucííí v pohode uz je to vyreseny,jinak diky za nazory
Kucííí v pohode uz je to vyreseny,jinak diky za nazory
v pohodě teda, tak klidně můžete řešit dál.:)