Navštíveno 2624x

28.05.2010, 15:06 |
Kapka (M)
cus hifici..mam jeden problem..radio Alpine IVA-D 106 a k tomu procak PHA-700+ovladavi panel RUX..propojeno optika+AiNet..predelaval jsem instalaci/tahal nove napajeni k procaku a radiu primo z baterky/ a od te doby mi to zlobi..pri prepnuti radio-CD/DVD/ mi na procaku vyskoci pamet..procak mam natvrdo z barerky +-12V...kde je problem?když vypnu a zapnu radio je to v pohode,pamet drží..jenom pri prepnuti Source..kdo poradi?

28.05.2010, 16:42 |
Kapka (M)
tak jsem ted pripojit i na remote vstup procaku +12V..a furt stejne :-(

28.05.2010, 16:44 |
Kapka (M)
schema pripojeni procaku

Prohodils remote. Mas tam dva, na zesik (tam to musis pripojit) a na antenu, ten se odpojuje, kdyz prepnes na CD (jakoze ti zajede antena)
na remote vstup procaku nic netahaj, mne to vyflaklo baterku. Remote on ma byt v Tvojom pripade nezapojeny,
procak sa zapina cez ainet. A Remote Out Ivy tiez nezapajaj.
Zosiky hod na remote out procaku.

29.05.2010, 09:39 |
Kapka (M)
2 Tappaja: mam to pripojene na remote z radia stejne jako mam pripojene zesiky..kdyby to bylo na antenu,tak by me přeci nešli zesiky pokud prepnu na CD podle toho co jsi napsal..

30.05.2010, 12:58 |
Kapka (M)
tak jsem zkusil zvoba projet cele napajeni procak-radio..a vse se zda byt ok..on ten procak vsechna nastaveni (zpoždeni,vyhybky,exvalizer..) si pamatuje..jenom zmizne pro prepnuti Source cislo pameti..ju a dost to cvaka pri přepinani source,i treba pri prepinani pisnicek..jako by vždycky neco odpojilo a znova zapojilo vystup z radia..poradte nekod co s tim..už nejak nevim co dal kurnik
u alpiny pri prepnuti source, napeti na kabelu pro napajeni anteny nezmizi. To dela myslim je sony :D jinak ten procak ma zem a staloych 12V. Zapina se systemove po Inet kabelu, tam ty remoty vubec nepropojovat.
To lupani, tezko rict, nekde se hadaji kostry .. ?

30.05.2010, 20:19 |
Kapka (M)
nevite jestli se da nejak resetovat procak?i když ho necham par dni bez napeti /uplne ho odpojim od baterky/ tak si furt pamatuje uloženi pameti