Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > zkusenosti fli trap acive 12

o Navštíveno 2413x o
o 30.05.2010, 10:34 | mamut
zdravim chtel jsem se zeptat jestli nemate nekdo zkusenosti s tihle woofrem prohledal jsem cele forum a internet a nic kloudneho jsem se nedozvedel.myslite ze za ty penize to neni spatny vyber udela mi sluzbu nebo se da sehnat za podobny peniz neco kvalitnejsiho.necekam od neho nake super vykony ale aby zahral aspon trochu slusne a ozivil muziku v aute.vybral jsem zrovna tenhle protoze ma dobre rozmery vestaveny zesilovac a nezabere moc mista v kufru diky za nazory

foto k příspěvku  od mamut

o 30.05.2010, 11:29 | Seat Power
u par lidi jsem ho videl a jednou i slysel,a zvuk se mi nejak nelibil,ale to asi nebylo basakem ale tim cinskym radiem co tam majitel mel,jinak bych se toho nebal vetsinou to je vse dost podobne.
o 04.06.2010, 22:36 | DawsonX
za tu cenu kolik stoji tahle blbustka koupis (v akci ktera se casto opakuje) vpohode sadu subw+zes znacky mac nebo dexon kde mas sice zesak zvlast ale prisroubovat ho k bedne muzes a zvuk je uplne na jine urovni ;-)
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3276 sekund.