Navštíveno 3504x

pred

to je vse pratele,prve ofiko cislo bude 3.7 :-)
jo inak je to 10W7 a ide na Kicker ZX2500.1
za me supr.Polepsil sis zvukove?
tak zvukovo je to inde,kikre mali bednu na tlacenie,JL ma podla vyrobcu a tlaci aj hra. Uvidime co povie merak.
dobrý nápad, čisté zpracování, jen se mi moc nelíbí tak tam tak ,,visí"
tak tam tak ,,visí" -som trochu nepochopil. Iba MDF je obycajna,a kompet plexi by vyzeralo z jednym woofrom zle.
prostě mi to říká že to není bedna pro tento basák no.. překlep, mělo tam být ,,jak tam tak" :) Jinak samo supr basák
aha,nevadi pohoda. Rozmyslal som ako to vymyslet. Iny napad sa ale nedostavil. :-)
jak hrali před tím ty kickery ???
EMMA 142,2. Drag 143,3. Spokojnost bola :-)
to byly dva 8" kickery???
,,jak hrali před tím ty kickery ???"
ještě nikde nevidím odpověď
jj 2x8" ako som pisal,bedna bola na meranie. Hip & Hop, R&N,Dance,House hrali super. Rock a podobne nestihali.
Inak neviem pred cim,ked tam je teraz JL. Nevadi :-)
upgrade 2.,dal som na rad skusenejsich a musim povedat ze rozdiel je velky.

co je silnější to prvé nebo ted JL ?
V com sinejsie? zvuk/tlak? JL ma bednu podla vyrobcu,pekne zahra aj zatlaci. Na pocit tlaci viac nez Kickre. Oficialne cislo este ale nieje.
budu zvědav :) akorát bych se u JL bál že když to přeženeš s výkonem tak odejde...našel jsem na youtube video jak zkouší kickera L7 a JL 13w7 a kicker vydržel hodina na 3500w rms a JL 7 minut

04.06.2010, 23:42 |
stewe21 | Upraveno: 2010-06-04 23:46:09
poviem ti tak,kikrom som daval 2,9kw rms a citil som ich. JL ma cca 2,5kw a pohoda,nic.
A este ,to nieje L7 ale soloX a to je kuurwa rozdiel.
Prosim bez dalsich OT mimo tému. Dakujem
by me teda vazne zajimalo co hraje pocitove vice nahlas:-))esli sw nahoru ci do kufru :-))))
hm sotva udelas a uz prodavas
to je tak predbezne,inak spokojnost je,len ma laka nieco ine :-)
zatial si necham pre seba :-)