Navštíveno 2201x

Zdravim, mam problem s timto radiem a to ten ze i kdyz radio vypnu na panelu tak se treba samovolne po pul hodine zapne a znovu a chce to po me chce konfiguraci systemu. Dela to porad. Tak jsem rikal ze bude stacit vyndat panel.. ale kdyz vyndam panel tak radio snad kazde 2min bzuci jak kdyby nacitalo cd pritom tam zadne neni... Nevite nekdo v cem je chyba? Radio je normalne pripojene na stale +, kdyz to dam pres spinacku tak je me jasne ze to muj problem z casti vyresi ale porad je nekde neco spatne.. Diky crazy
není tam někde tlačítko RESET ? nebo odpojit od elektriky(odpojit kabely) třeba přes noc a znovu připojit?
reset tam je jako na kazdem clarionu.... odpojene bylo kdyz byla i baterka takze zresetovane je. Ja fakt nevim a stve me to protoze akorat vybiji baterku
Tak dnes uz nejde ani zapnout... je mrtve... konektor je promerenej a je OK. Takze stava tam jde... kdyz jsem ho mel rozebrane tak uvnitr taky nic na prvni pohled nevypada nic ocouzene.. Predpokladam ze bude asi chyba ve zdroji? Dokaze to nekdo vymenit a kolik by to tak stalo? jestli to ma vubec cenu.. dekuji

08.06.2010, 19:27 |
swep kontaktuj pavla528
dnes opet zapojeno.... po prvnim pripojeni jen parkrat zahuci jinak nic :( asi se snim muzu rozloucit
jestli mas zarucak tak ho dej reklamovat :D
To prave nemam, koupil jsem ho od nekhoo a ted uz nevim jestli z sbazaru nebo tady... zkusil ho a lezelo me tu asi pul roku. Ted jsem ho mrsknul do auta kdyz jsem doskladal intros a po asi 2 tydnech zaclo takhle blbnout... je to v prdeli
Tak jsem psal dovozci zadna odezva.. asi ho hodim do popelnice...