Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > Nefrčí podsvětlení Pioneer

o Navštíveno 2302x o
o 11.06.2010, 09:07 | Marv
Zdárek.. mam problem s podsvicenim radia Pioneer DEH-P600BT, kdyz je vypnute.
Vyndal jsem ho, ale v pio prechodovym svazku neni kabel k napojeni podsviceni. Je to mozny?

o 11.06.2010, 11:44 | wattman
takže ti svítí když ho vypneš? - nebo naopak? :-)
Máš to spínané přes klíček nebo zapojené na stálo?
o 11.06.2010, 11:51 | Marv
přes klíček...
nesvítí vypnuté...

Potřebuji, aby svítil podsvit tlačítek, když je vypnuté a já mám zapnuté podsvícení palubky/světla - prostě abych ho mohl v noci zapnout aniž bych ho musel minutu osahávat a hledat zapínání.
o 11.06.2010, 11:54 | lukee_cz
co to znamena, ze neni v prechodovem svazku? jako ze ho tam nenasels fyzicky nebo neni ani v instalacnim manualu?
o 11.06.2010, 11:56 | Marv
lukee_cz
ani jedno!
o 11.06.2010, 12:52 | lukee_cz
tak pokud neni ani v papirech o tom zminka, tak to mas asi smulu :(
o 11.06.2010, 13:04 | Marv
To asi mam ... jen je mi to divny.
Prece jen to neni uplnej low-end za 2t a podsviceni tl. povazuji za standard.
o 11.06.2010, 13:06 | wattman
jo, na podsvícení byl oranžový kabel v Iso konektoru. Ale přestalo se to používat, protože ve dne je potřeba svítit a nebylo na rádiu nic vidět. A pakliže to máš přes klíček - musíš stejně nejdříve zapnout klíček a pak se ti rádio rozsvítí - takže to nechápu :-) Nevypínat rádio - pouze stáhnout zvuk a nebo tento model má tuším i hodiny při vypnutí - ne?
o 11.06.2010, 13:16 | Marv
To je na prd... radio nevypínam tim, ze chcipnu auto, aby mi pri nastartovani samo zaplo - teda resp. tohle je pritelkyne knepl a ta to mozna obcas udela.
Zkratka to nejde a smitec. Diky za info.
Hodiny pri vypnuti to ma. Jak to s tim souvisi?
o 11.06.2010, 14:21 | wattman
že radio svítí a přítelkyně vidí, kde je rádio! Čudl na zapínaní je pořád na stejném místě...
šmitec
o 11.06.2010, 14:29 | Marv
nevidi! ty hodiny nejsou zaple, ale ma je to ... jak jsem psal. Nejsem si jistej, ale i kdyz je to pres klicek, tak by pri nevyndanem panelu svitily i v noci.
Ale to resime kraviny. Jasne ze to zapnu i poslepu kdyz budu chtit, me slo proste jen o to podsviceni.
Diky...
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.4278 sekund.